Trappen

Staat er een klus op hoogte op je te wachten? Dan doe je er goed aan om een kwalitatieve trap aan te schaffen. Trappen zijn er in heel veel soorten en maten, waardoor het lastig kan zijn om snel te bepalen wat in jouw geval de juiste keuze is. Hier vind je dan ook een overzicht van alle trappen in het Burghouwt assortiment en ben je in staat om jouw keuze een stuk makkelijker te maken. Lees meer over de verschillende soorten trappen en ontdek wat Burghouwt’s keuze is voor de beste trap. Zo kies je gegarandeerd voor topkwaliteit en voer je jouw klus veilig en verstandig uit: daar helpen we jou graag bij.

Lees meer

Welke soorten trappen zijn er?

Er zijn meerdere soorten trappen waar je voor kunt kiezen. Welke je precies nodig hebt, is afhankelijk van de klus die je gaat uitvoeren en welke eisen je zelf stelt aan een trap. Hier vind je een overzicht van de mogelijkheden die je bij Burghouwt hebt op het gebied van trappen:

  • Huishoudtrappen: onder huishoudtrappen vallen de lagere trappen die je kunt gebruiken om snel ergens bij te komen, bijvoorbeeld als je met een muur of plafond aan de slag gaat.
  • Industrietrappen: trappen die aan beide kanten beklommen kunnen worden, waardoor het erg gemakkelijk is om overal goed bij te kunnen komen.
  • Vlieringtrappen: uitschuifbare of opvouwbare trappen die veel worden gebruikt om op een zolder te komen.
  • Overige trappen: bij Burghouwt kun je ook terecht voor bordestrappen, stucadoorstrappen en diverse trappen toebehoren.

Burghouwt’s keuze in de beste trappen

Burghouwt kiest voor Altrex als beste merk voor trappen. De reden hiervoor is dat het merk verschillende soorten trappen levert waardoor je altijd genoeg keuze hebt. Daarnaast is de kwaliteit erg hoog en weet je zeker dat je kiest voor een kwalitatieve trap waar je lang mee kunt doen. De trappen zijn gemaakt van de beste en meest stevige materialen, waardoor ze goed tegen een stootje kunnen. De goede prijs-kwaliteitverhouding is ook de reden waarom Altrex Burghouwt’s keuze is voor de beste trappen die je op dit moment kunt aanschaffen.

De beste trap kiezen doe je zo

Een goede trap aanschaffen doe je vooral op basis van de klus die je gaat uitvoeren. Hoe hoog moet de trap zijn en hoeveel stevigheid vind je belangrijk? Dit zijn allemaal zaken die je mee kunt nemen in het maken van een keuze. Bekijk de opties bij Burghouwt: je bent hier in ieder geval verzekerd van topkwaliteit. We selecteren alleen de beste merken zodat jij voor kwaliteit kiest waarmee je jouw klus verstandig kunt uitvoeren. Onze slogan is niet voor niets ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’. Die belofte maken we graag waar.