Trolleys en hondjes

Tijdens het klussen zijn er verschillende materialen die te zwaar zijn om te tillen. Dit is waar trolleys en hondjes om de hoek komen kijken. Bij Burghouwt zien we hier de noodzaak van in, waardoor je hier ook veel varianten van in het assortiment terug kan vinden. Iedere variant brengt weer nieuwe mogelijkheden met zich mee. Het maken van een keuze is daarom niet eenvoudig. Voordat je de aankoop doet, moet je daarom bekijken welke factoren belangrijk zijn voor het maken van de keuze. Ook vertelt Burghouwt graag wat de beste keuze is op dit gebied. En hoe gebruik je de trolleys en hondjes dan precies?

Lees meer

Zo kies je de juiste trolleys en hondjes

Voordat je trolleys en hondjes aanschaft die bij de werkzaamheden passen, moet je goed weten welke factoren belangrijk zijn. Een aantal factoren mogen namelijk niet over het hoofd gezien worden tijdens de zoektocht. Hieronder staan de belangrijkste factoren op een rij.

  • Afmetingen: De afmetingen van de trolleys en hondjes zijn een belangrijke factor waar je rekening mee moet houden. Je moet er namelijk voor zorgen dat je jouw materialen naar behoren kan uitvoeren. Iedere afmeting brengt daarom weer een andere mogelijkheden met zich mee.
  • Materiaalsoorten: De materialen waarvan de trolleys en hondjes gemaakt zijn, is ook belangrijk om mee te nemen in het maken van een keuze. Het materiaal kan namelijk een andere belasting geven, waardoor je hem aanpast aan de klus die je uitvoert.
  • Topmerken: De trolleys en hondjes dienen van de beste kwaliteit te zijn. Bij Burghouwt zijn er daarom uitsluitend topmerken in het assortiment opgenomen. Ieder merk zorgt voor de beste resultaten.
  • Details: De trolleys en hondjes komen ook met andere details om naar te kijken. Zoek bijvoorbeeld uit waartegen de vervoersmiddelen bestemd zijn. Niet iedere trolley of ieder hondje is bijvoorbeeld bestand tegen water.

Burghouwt’s keuze: de beste trolleys en hondjes

De beste troylleys en hondjes zijn volgens Burghouwt de varianten van BS Rollen. De trolley is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen, die een grote belasting kunnen dragen. Zo kun je er materialen tot 200 kilogram op vervoeren. Het compacte formaat maakt het ook eenvoudiger om de trolley te hanteren. De hoogwaardige kwaliteit materialen waarvan de trolley gemaakt is, zorgt dat je een lange levensduur hebt en je niet snel tot een nieuwe aankoop over hoeft te gaan. Dit maakt het volgens Burghouwt de beste keuze voor iedereen die van klussen houdt.

Het gebruik van trolleys en hondjes

De trolleys en hondjes zijn gemaakt voor het vervoeren van materialen op de bouwplaats. Alleen moet je wel goed weten hoe je deze gebruikt. Je plaatst hiervoor de trolley op de gewenste plek. Kijk hierbij goed naar de afstand tussen de trolley en het materiaal. Je plaatst het materiaal dan goed op de trolley. Zorg dat de evenwicht gewaarborgd is. Je kan door middel van het handvat de trolley verplaatsen, maar kan er ook een touw aan knopen om nog meer kracht te zetten. De verplaatsing van de materialen is hierdoor veel eenvoudiger.