Steekwagens en Plaatklemwagens

Materialen en objecten verplaatsen kan op heel veel verschillende manieren. Veilig en vooral snel transport is belangrijk: hiermee zorg je voor extra gemak en voer je jouw klus niet alleen sneller maar ook beter uit. Bij Burghouwt hechten we hier veel waarde aan en daarom bieden we alleen de beste producten aan voor transport. Dat zie je ook terug in ons assortiment steekwagens en plaatklemwagens. Bekijk hier het complete aanbod en ontdek ook Burghouwt’s keuze in de beste steekwagens en plaatklemwagens.

Lees meer

De voordelen van steekwagens en plaatklemwagens

Steekwagen en plaatklemwagens brengen verschillende voordelen met zich mee. Er zijn verschillende beroepen of klussen waarbij er veel gedragen of getild moet worden. Tillen, duwen en trekken is erg belastend voor het lichaam en daarom kun je kiezen voor het gebruik van een steek- of plaatklemwagen. De steekwagen is een transportmiddel dat ideaal is voor het verplaatsen van goederen. Je vermindert niet alleen de fysieke last maar je werkt ook nog eens een stuk sneller. Er zijn verschillende soorten steekwagens verkrijgbaar, de een nog gebruiksvriendelijker dan de ander.

Waar moet je op letten bij aanschaf?

  • Vermogen: kijk goed naar het maximale draagvermogen van een steekwagen of plaatklemwagen. Er zijn steekwagens met een draagvermogen van 70 kg, maar ook 125 kg, 200 kg of zelfs meer.
  • Gebruiksvriendelijkheid: een goede steek- of plaatklemwagen moet zijn voorzien van een goede handgreep en een gemakkelijke bediening. Op deze manier maak je altijd optimaal gebruik van een steekwagen of plaatklemwagen.
  • Extra functies: je kunt altijd kijken naar eventuele extra’s die een steekwagen heeft, zoals de aanwezigheid van een band voor het goed bevestigen van bepaalde voorwerpen.
  • Compact: het is wel zo prettig als je een steekwagen of plaatklemwagen gemakkelijk kunt opbergen na gebruik. Het is dan ook goed mogelijk om voor een inklapbaar model te kiezen.

Burghouwt’s keuze in de beste steekwagen/plaatklemwagen

Burghouwt kiest voor Stanley als beste merk steekwagen en plaatklemwagen. De keuze is gebaseerd op het feit dat Stanley een van de vooraanstaande merken is voor gereedschap. En wanneer je op zoek bent naar een steekwagen van topkwaliteit is het dan ook goed mogelijk om voor een Stanley steekwagen te kiezen. Verder zijn de steekwagens van Stanley altijd voorzien van handige functies, zoals mogelijkheden om in te klappen en het vervoeren van zware objecten tot 200 kg.