Kruiwagens

Bij Burghouwt staan we voor iedere vakman klaar om te helpen in de zoektocht naar goed gereedschap. Voor zowel doe-het-zelvers als professionals bieden we alleen producten aan van de beste merken. Zo weet je niet alleen zeker dat je kiest voor kwaliteit, maar ook voor sneller werken een beter resultaat. Ben je op zoek naar een goede kruiwagen? Hier vind je een overzicht van de beste kruiwagens in het assortiment. Lees hier de aandachtspunten voor het aanschaffen van een kruiwagen. Ook ontdek je hier Burghouwt’s keuze in de beste kruiwagen.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

De voordelen van een kruiwagen

Een kruiwagen aanschaffen zal je niet alleen veel tijd, maar ook veel moeite en belasting van het lichaam schelen. Dit gereedschap is een ideale tool om spullen te vervoeren. Je kunt dit gereedschap onder andere gebruiken voor het vervoeren van gras, bladeren en compost. Maar wanneer je aan de slag gaat met een professionele klus kun je ook voor een kruiwagen kiezen. Een kruiwagen is niet alleen breed inzetbaar, maar het zorgt er ook voor dat je een klus nog sneller en vakkundiger kunt uitvoeren.

Zo kies je de beste kruiwagen voor je klus

  • Toepassing: bepaal eerst waar je de kruiwagen voor gaat gebruiken. Er zitten verschillen tussen een tuinkruiwagen, een bouwkruiwagen, een steenkruiwagen en een gereedschapskruiwagen.
  • Capaciteit: de capaciteit van de laadbak verschilt per kruiwagen. Hoe dieper de laadbak, hoe meer je kunt vervoeren. Maar een te diepe wagen voor zware materialen zorgt er weer voor dat de kruiwagen instabiel wordt. Om de stabiliteit te vergroten zijn er ook kruiwagens met dubbele wielen.
  • Materiaal: een kunststof kruiwagen is ideaal voor het vervoer van tuinmateriaal. Een metalen laadbak is beschermd tegen roestvorming en is daardoor perfect voor zware of vochtige materialen. Om lekke banden te voorkomen zijn er ook speciale anti lekbanden geschikt voor kruiwagens.
  • Handgrepen: let goed op de handgrepen van de kruiwagen. Wanneer je kiest voor ergonomische handgrepen is het een stuk prettiger om lange tijd gebruik te maken van de kruiwagen.

Burghouwt’s keuze in de beste kruiwagen

Burghouwt kiest voor Makita en Matador als beste merken voor kruiwagens. Makita is een van de bekende merken voor gereedschap en met de keuze in een Makita kruiwagen kies je dan ook gegarandeerd voor professionele kwaliteit. Met de keuze uit tal van verschillende geavanceerde kruiwagens is het goed mogelijk om een klus sneller en beter uit te voeren. Ook Matador is een bekende fabrikant van kruiwagens. Voor kunststof en afsluitbare kruiwagens is dit merk de beste keuze. De kwaliteit en vele mogelijkheden in het assortiment zijn de redenen dat Makita en Matador Burghouwt’s keuze zijn voor de beste kruiwagen.