Big Bags

Verstandig bouwen staat bij Burghouwt al jaren centraal. We willen jou dan ook helpen om verstandig te bouwen en dit doen we door het aanbieden van kwalitatief gereedschap. Er wordt steeds vaker gekozen voor het bouwen met de aandacht op mens en milieu en hier staat Burghouwt dan ook helemaal achter. We bieden dan ook alleen goed gereedschap aan waarmee jij jouw klus nog beter en sneller kunt uitvoeren en dit zie je in ons assortiment van big bags. Bekijk hier alles over het vinden van de beste big bag en wat de voordelen zijn van deze tool.

Lees meer

Wanneer heb je big bags nodig?

Je hebt big bags nodig wanneer je op zoek bent naar een manier om grote hoeveelheden stortgoed op te slaan en te vervoeren. Voor kleinere hoeveelheden stortgoed kan je wellicht beter een puinzak gebruiken. Wanneer je bijvoorbeeld zand of stenen verplaatst, doe je dit het beste met big bags. Je kiest hiermee voor een bulk container die verkrijgbaar is in meerdere uitvoeringen en formaten. Op deze manier ben je altijd in staat om een geschikte big bag te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Big bags: de voordelen op een rij

  • Flexibel: met een big bag kies je voor een flexibele container met heel veel inhoud. Daarnaast kun je de big bag gebruiken voor tal van uiteenlopende toepassingen. De tas is makkelijk en handelbaar waardoor je deze overal neer kunt zetten.
  • Sterk: een big bag is geweven van polypropyleen of polyethyleen en is daardoor zeer sterk. Je kunt de tas daardoor ook goed gebruiken voor veel verschillende materialen, hoe zwaar deze ook zijn.
  • Voor iedere vakman: een big bag wordt veel gebruik door bouwbedrijven, maar ook als particulier is het goed mogelijk om een big bag aan te schaffen.

Bekijk alle mogelijkheden

Er zijn verschillende big bags verkrijgbaar: wat voor jou de best keuze is, is afhankelijk van het materiaal dat je wilt vervoeren of opslaan. Voor het vervoeren van asbest of andere chemische stoffen kun je bijvoorbeeld het beste een asbest big bag kiezen. Het is daarnaast ook mogelijk om een groenten te vervoeren in deze bags: voedselveilige big bags zijn in dit geval de beste keuze. Daarnaast zijn big bags in diverse formaten. Kijk goed naar het maximale gewicht van een big bag, zodat je zeker weet dat je juiste keuze maakt. Bij Burghouwt vind je altijd een geschikte big bag voor jouw klus.