Steigers

Veilig werken staat bij Burghouwt hoog in het vaandel. Want alleen op deze manier kun je verstandig aan de gang gaan met je klus. Op deze pagina vind je het aanbod van steigers bij Burghouwt. Hiermee kun je veilig werken op hoogte, waardoor je jouw klus optimaal uitvoert. Je ontdekt hier ook wat Burghouwt’s keuze is voor de beste steiger. Op deze manier wordt het nog makkelijker om een keuze te maken en ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Zo eenvoudig kan het zijn.

Lees meer

Wanneer heb je een steiger nodig?

Je hebt een steiger nodig wanneer je aan de slag moet op een plek waar je niet goed bij kunt komen. Als je binnen werkt is een kamersteiger de beste oplossing. Voor buiten zijn er meerdere mogelijkheden denk bijvoorbeeld aan rolsteigers en vaste steigers. Of je nu de kozijnen van een raam moet schilderen of een gevelrenovatie uitvoert: om ergens goed bij te kunnen komen is een steiger de beste oplossing. Je kunt bij sommige klussen ook voor een ladder kiezen, maar wanneer je extra veilig wilt werken is een steiger de beste optie. Er zitten daarnaast ook regels verbonden aan het gebruik van een ladder: hier mag je niet langer dan een bepaalde tijd op staan (2 uur) en daarnaast is er ook sprake van een maximale stahoogte van 7,5 meter. Zit je hier in beide gevallen boven? Dan heb je in ieder geval een steiger nodig.

Alle benodigdheden voor steigers

Behalve steigers vind je in het assortiment ook nog andere benodigdheden voor steigers. Zo kun je hier ook terecht voor safe-quick / guardrails die je aan de openingen van de steiger kunt plaatsen. Op deze manier kies je voor nog meer veiligheid. Ook voor een houten platform of een fiberdeck, steigernetten, pootdoppen, steigerwielen, vergrendelpennen en kraagbuissets kun je bij Burghouwt terecht. Bekijk hier zelf het complete assortiment en schaf de beste producten aan voor jouw klus. Met alle belangrijke producten voor steigers op één plek ben je heel snel in staat om de benodigde spullen aan te schaffen.

Burghouwt’s keuze in de beste steiger

Burghouwt kiest voor Altrex als beste merk steiger. Altrex is de specialist in klimmateriaal en je bent hier dan ook verzekerd van optimale veiligheid en betrouwbaarheid. Een belangrijk kenmerk van Altrex is dat de steigers eenvoudig op en af te bouwen zijn, waardoor je ook nog eens sneller kunt werken. Op deze manier haal je alle voordelen uit het gebruik van een steiger. De kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zorgen ervoor dat Altrex Burghouwt’s keuze is voor de beste steiger.