Schragen en bokken

Jouw zaagwerkzaamheden beter kunnen uitvoeren? Dan moet je hier de juiste gereedschappen en accessoires voor aanschaffen. Schragen en bokken kunnen jou hierbij helpen. Bij Burghouwt vind je een groot aantal varianten in het assortiment, zodat je een model hebt dat bij de klusprojecten past. Om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt in het assortiment, lees je hier welke aandachtspunten je mee moet nemen in het maken van een keuze en wat volgens Burghouwt echt de juiste keuze is. Na alles voor jezelf op een rij te hebben gezet, kan je de schragen en bokken aanschaffen die je nodig hebt.

Lees meer

Zo kies je de juiste schragen en bokken

Schragen en bokken zijn in een groot aantal varianten aan te schaffen. Dit kan het maken van een keuze niet eenvoudig maken. Om een schraag of bok te vinden die het beste bij je past, is het verstandig om onderstaande aandachtspunten mee te nemen tijdens jouw zoektocht.

  • Toepassing: Het eerste waar je rekening mee moet houden is de toepassing waarvoor je de schragen en bokken aanschaft. De toepassingsmogelijkheden verschillen namelijk aanzienlijk per model en kunnen de werkzaamheden daarom ook vereenvoudigen. Zorg daarom dat je vooraf weet waarvoor je een schraag of bok nodig hebt.
  • Draagvermogen: Het draagvermogen is een belangrijke factor om in het achterhoofd te houden. De schragen en bokken kunnen namelijk een bepaald gewicht aan. Dit moet je daarom wel in de gaten houden als je de nieuwe schraag of bok aanschaft.
  • Topmerken: De beste schragen en bokken komen van topmerken. De hoogwaardige kwaliteit blijft hiermee altijd gewaarborgd en zorgt dat je voor langere tijd kan klussen.
  • Specificaties: De specificaties kunnen bij schragen en bokken belangrijk zijn. Ieder model is voorzien van eigen specificaties, zodat je het model beter bij de werkzaamheden aanpast. Ga daarom voor de specificaties die aan jouw wensen aansluiten.

Burghouwt’s keuze: de beste schragen en bokken

De beste schragen en bokken zijn volgens Burghouwt gemaakt door Stanley. Het merk ontwikkelt al heel wat jaren gereedschappen en accessoires. De hoogwaardige kwaliteit is bij een grote doelgroep bekend en dit is een van de redenen waarom mensen hiervoor kiezen. De schragen en bokken komen met een groot aantal specificaties, die jou allemaal op een andere manier kunnen helpen. Stanley voegt daarbij ook verschillende technologieën toe die jou weer aan meer gebruiksgemak kunnen helpen. Dit maakt het merk een van de betere op de markt en kan jij de zaagwerkzaamheden naar behoren uitvoeren.

De accessoires bij jouw schragen en bokken

De schragen en bokken zijn belangrijk voor het uitvoeren van zaagwerkzaamheden. Om nog meer gemakken te krijgen kan je kijken naar de extra accessoires die je aan kan schaffen. Bekijk bijvoorbeeld wat ervoor nodig is om nog meer stabiliteit te krijgen en hoe je de houten balken vast kan leggen. Ook vind je bij Burghouwt gereedschappen terug. Zagen, boren en volledige gereedschapssets zijn hier slechts enkele voorbeelden van en geven jou nog meer gemakken. Door ook hierbij te kijken wat je nodig hebt, zorg je voor goede eindresultaten.