Verpakkingsmateriaal

Moet je verschillende apparaten en producten vervoeren? Dan moeten deze ook zo goed mogelijk beschermd zijn. Invloeden van buitenaf kunnen namelijk veel schade aanbrengen aan ieder oppervlak. Je moet daarom kijken naar goed verpakkingsmateriaal. Bij Burghouwt heb je een groot aantal varianten verpakkingsmaterialen in het assortiment opgenomen, zodat je deze helemaal aan de situatie aanpast. In dit artikel lees je daarom welke aandachtspunten je niet over het hoofd mag zien en wat de beste keuze is volgens Burghouwt op het gebied van verpakkingsmaterialen. Na het lezen van onderstaande informatie kan je een goede keuze maken.

Lees meer

Zo kies je het juiste verpakkingsmateriaal

Verpakkingsmateriaal komt in een groot aantal soorten en maten. Het is daarom niet eenvoudig om een goede keuze te maken en jouw producten naar behoren te beschermen. Aan de hand van onderstaande factoren kan je goed voorbereid op zoek gaan naar de beste materialen om jouw producten te verpakken.

  • Toepassing: Voordat je het verpakkingsmateriaal kan vinden dat bij je past, moet je goed weten voor welke toepassingen je deze aanschaft. De toepassing kan namelijk verschillende specificaties en andere materiaalsoorten opleveren. Neem dit daarom ook als uitgangspunt voor jouw verdere zoektocht.
  • Materiaalsoorten: De verpakkingsmaterialen komen ook in een groot aantal materiaalsoorten. Dit komt doordat producten ook op andere manieren beschermd moeten worden. Het materiaal moet je daarom ook goed bekijken en ontdekken welke specificaties hierbij komen kijken.
  • Topmerken: Het verpakkingsmateriaal moet van goede kwaliteit zijn. De kwaliteit zorgt namelijk voor de beste bescherming. Kies daarom uitsluitend voor de topmerken die in het assortiment van Burghouwt terug te vinden zijn.
  • Afmetingen: De afmetingen van het verpakkingsmateriaal moet je aanpassen aan de producten en apparaten die je wilt beschermen. Zorg er daarom voor dat je goed voor ogen hebt welke afmetingen hier het beste op aansluiten.

Burghouwt’s keuze: het beste verpakkingsmateriaal

Volgens Burghouwt is er niet één verpakkingsmateriaal dat het beste is. Dit komt doordat er voor verschillende producten ook geheel andere oplossingen zijn. Zo zijn veel producten al gebaat bij de handwikkelfolie. Deze folie zorgt dat alle producten goed bij elkaar blijven en er geen verschuivingen plaatsvinden. Met verschuivingen kunnen er immers beschadigingen plaatsvinden. Als je te maken hebt met breekbare producten kan karton juist weer een geschiktere oplossing zijn. Door meerdere verpakkingsmaterialen met elkaar te combineren heb je een nog betere bescherming en zorg je ervoor dat de ontvanger een volledig intact product ontvangt.

De accessoires bij jouw verpakkingsmateriaal

Hoewel het verpakkingsmateriaal al veel voor jou kan betekenen, moet je ook goed kijken naar de andere accessoires die je hierbij kan gebruiken. Zo moet je bijvoorbeeld ook naar de standaarden waar je de rollen op kan plaatsen. Hierdoor zijn de folies beter te hanteren en kan je in een draai de verpakkingsmaterialen om de producten wikkelen. Ook zijn er gespen te vinden die jou helpen om de producten bij elkaar te houden. Bij Burghouwt kan je alles terugvinden om een goed transport te realiseren en de producten te beschermen tegen alle invloeden van buitenaf. Hoogwaardige kwaliteit krijg je hiervoor terug.