Tekeninghoezen

Heb je een groot aantal bouwtekeningen, die je regelmatig meeneemt naar de werkplaats? Dan moeten de tekeningen ook zo goed mogelijk beschermd zijn. Hiervoor zijn ook goede tekeninghoezen benodigd. De hoezen vind je terug bij Burghouwt. Doordat de tekeninghoezen in een groot aantal varianten komen, is het niet eenvoudig om een keuze te maken. Dit artikel laat jou daarom zien waar je jouw keuze op kan baseren en welke aandachtspunten je mee moet nemen in de keuze. Ook vertelt Burghouwt graag wat de beste keuze is uit het assortiment. Voordat je het weet, kan je alle tekeningen weer goed beschermd meenemen.

Lees meer

Zo kies je de juiste tekeninghoezen

De tekeninghoezen zijn in verschillende varianten te verkrijgen. Je moet daarom ook goed bekijken welke aandachtspunten je mee moet nemen in het maken van een keuze. De belangrijkste aandachtspunten staan hieronder vermeld, zodat je snel een goede keuze maakt.

  • Afmetingen: Je maakt verschillende tekeningen in een groot aantal afmetingen. De tekeningen moeten dan ook op een goede manier in de tekeninghoezen geplaatst kunnen worden. De afmetingen van de hoezen geven jou de gelegenheid om niet te veel te hoeven vouwen, zodat je de tekening goed af kan blijven lezen. Het is daarom ook een van de belagnrijkste factoren om in het achterhoofd te houden voor het maken van een keuze.
  • Materiaalsoorten: De tekeninghoezen komen ook in een groot aantal materiaalsoorten. Ieder materiaalsoort is bestand tegen bepaalde invloeden van buitenaf. Let daarom ook op het materiaal waarvan deze gemaakt zijn, zodat de hoes de tekeningen daadwerkelijk kan beschermen.
  • Topmerken: De tekenhoezen moeten ook voor langere tijd meegaan. Hiervoor is hoogwaardige kwaliteit benodigd. Dit kan alleen als je naar de producten van de topmerken kijkt. De topmerken vind je terug in het assortiment van Burghouwt, zodat je verzekerd bent van een lange levensduur en een goede bescherming.

Burghouwt’s keuze: de beste tekeninghoezen

De beste tekeninghoezen zijn de hoezen die gemaakt zijn van PE. PE staat bekend om veel stevigheid, waardoor er niet snel slijtage aan komt. Ook is deze spatwaterdicht, zodat het water op de bouwplaats niet zomaar bij de tekeningen komt. Ook zal uv-straling geen uitwerking hebben op de tekeningen. Doordat de hoezen transparant zijn, kan je een deel van de tekeningen te allen tijde zien. Je hoeft daarom geen moeite meer te doen om de tekeningen af te lezen op de bouwplaats. Dit maakt het de beste keuze in het assortiment van Burghouwt.

Meer dan alleen tekeninghoezen bij Burghouwt

De tekeninghoezen zorgen ervoor dat je goed voorbereid naar de bouwplaats gaat. Alleen zijn hier ook verschillende gereedschappen en accessoires nodig om de werkzaamheden daadwerkelijk uit te kunnen voeren. In het assortiment van Burghouwt vind je daarom niet alleen de tekeninghoezen die je nodig hebt voor een goede bescherming, maar ook alle apparaten en andere benodigdheden. Door goed te kijken wat je allemaal nodig hebt voor het uitvoeren van de klusprojecten, kan je gericht kijken in het assortiment. De topmerken in het assortiment van Burghouwt zorgen dan voor de hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur.