Plafondsteun/montagesteun

Ben je bezig met een groot klusproject? Dan zijn hier ook de beste gereedschappen en accessoires voor nodig. Burghouwt helpt jou bij het verkrijgen van de beste materialen. Een plafondsteun of montagesteun is daarom ook in het assortiment van Burghouwt opgenomen. De steunen komen in een groot aantal varianten en geven jou de gelegenheid om direct weer verder te werken. Voordat je een goede keuze kan maken voor jouw nieuwe plafondsteun of montagesteun is het goed om te bekijken waar je allemaal op moet letten. De belangrijkste aandachtspunten lees je daarom hier. Ook laten we je zien wat de beste keuze is op het gebied van plafondsteunen. Zo kan je snel weer beginnen met klussen.

Lees meer

Zo kies je de juiste plafondsteun/montagesteun

Een plafondsteun of montagesteun moet goed bij de klusprojecten passen. Er zijn daarom een aantal aandachtspunten die je niet over het hoofd mag zien gedurende de zoektocht. Maar waar moet je dan allemaal op letten?

  • Toepassing: Een van de belangrijkste factoren om rekening mee te houden tijdens het kopen van een plafondsteun of montagesteun is de toepassing waarvoor je deze aanschaft. Iedere toepassing behoeft namelijk andere specificaties, welke je dan goed voor ogen hebt en de gemakken ervaart van de plafondsteun.
  • Afmetingen: De afmetingen zijn ook een belangrijke factor. Bij een plafondsteun en montagesteun is het namelijk belangrijk dat je de steun ook daadwerkelijk in kan zetten in de ruimte. Kijk daarom naar de lengte en de eventuele manieren om deze te verlengen. Je hoeft dan geen extra benodigdheden meer aan te schaffen.
  • Topmerken: Bij een plafondsteun is het van belang dat je hoogwaardige kwaliteit hebt. Dit kan alleen als je een steun van een van de topmerken aanschaft. In het assortiment van Burghouwt zijn verschillende topmerken opgenomen, zodat je zelf de hoogwaardige kwaliteit ervaart.
  • Details: De plafondsteun of montagesteun kan ook voorzien zijn van andere details. Denk aan de bestandheid tegen invloeden van buitenaf. Je wilt tijdens de klusprojecten geen ongemakken ervaren. Daarom is dit een belangrijke factor om mee te nemen.

Burghouwt’s keuze: de beste plafondsteun/montagesteun

De plafondsteun of montagesteun die volgens Burghouwt de beste is om in te zetten tijdens de klusprojecten is de steun van Bessey. Iedere steun is gemaakt van stevige materialen, die de hoogwaardige kwaliteit waarborgen en welke ervoor zorgen dat je voor langere tijd kan klussen. De plafondsteun kan je uitschuiven tot de gewenste lengte, zodat het apparaat ook multifunctioneel inzetbaar is. Afhankelijk van de lengte is er ook een ander draagvermogen beschikbaar. Bessey zorgt er daarom voor dat je van alle gemakken bent voorzien.

Het juiste gebruik van jouw plafondsteun/montagesteun

Voordat je de plafondsteun of montagesteun gebruikt, moet je weten hoe je de juiste stappen doorloopt. Zo kijk je als eerste naar de afmetingen van de ruimte. Hier moet je de lengte van de stang op aanpassen. Je zet hiervoor de steun op de gewenste plek en schuift de steel uit. Zet alles goed vast, zodat het draagvermogen gegarandeerd is. Als je er zeker van bent dat alles stevig staat, kan je beginnen met de kluswerkzaamheden.