Telescopische ladders

Bij Burghouwt vinden we topkwaliteit erg belangrijk. Wij geloven erin dat het gebruik van de juiste producten ervoor zorgt dat je jouw werkzaamheden nog beter uitvoert. Daarom bieden we jou alleen de beste producten aan: zo kun jij aan de slag en ben je verzekerd van een het best mogelijke resultaat. Ook op het gebied van telescopische ladders ben je hier aan het juiste adres voor de beste kwaliteit. We bieden mogelijkheden voor beginnende doe-het-zelvers, professionals en gerenommeerde vakmannen. Bij Burghouwt vind je altijd de telescopische ladder waar je naar op zoek bent.

Lees meer

Het voordeel van telescopische ladders

De telescopische ladder is een ideale aankoop voor vrijwel iedere vakman en particulier. Deze ladder kan heel gemakkelijk in elkaar geschoven worden en neemt daardoor vrijwel geen ruimte in beslag. Maar wanneer het nodig is haal je de ladder eenvoudig en snel uit elkaar en bepaal je snel de gewenste hoogte. De lengte en hoogte van de ladder kan gemakkelijk ingesteld worden. De ladder is voorzien van gebogen sporten waardoor de ladder altijd stevig staat en niet zomaar kan inklappen. Telescopische ladders zijn gemakkelijk te bedienen. De voordelen van telescopische ladders op een rij:

  • Naar wens instellen: de telescopische ladder kan zowel in lengte als hoogte versteld worden.
  • Hoog uitschuiven: je kunt de telescopische ladder zeer hoog uitschuiven waardoor je veel hoogtes met gemak bereikt.
  • Ruimtebesparend: de telescopische ladders neemt opgevouwen nauwelijks ruimte in beslag en dit is ideaal voor in je werkbus of auto.

Burghouwt’s keuze in de beste telescopische ladders

Burghouwt kiest voor Altrex als beste merk voor telescopische ladders. De keuze is gebaseerd op de kwaliteit die het merk biedt als het gaat om ladders. De telescopische ladders van Altrex zijn gemaakt van de beste materialen en zijn daardoor zeer stevig, maar niet te zwaar. Een telescopische ladder van Altrex is te gebruiken voor zowel klussen in en rondom het huis als voor de werkzaamheden van professionele vakmannen. Ook de goede prijs-kwaliteitverhouding is een reden waarom veel mensen kiezen voor een ladder van het merk. Dit zorgt ervoor dat Altrex Burghouwt’s keuze is voor beste telescopische ladders.

Bekijk ook de andere ladders in het Burghouwt aanbod

In je zoektocht naar een ladder kom je veel mogelijkheden tegen. De aanschaf van een telescopische ladder kan ideaal zijn voor het besparen van ruimte. Je kunt ook voor een van de andere ladders in het Burghouwt assortiment kijken, waaronder:

  • Vouwladders
  • Reformladders