Reformladders

‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is niet voor niets al jaren onze slogan. We doen er alles aan om jou als vakman te helpen met het verstandig uitvoeren van je werkzaamheden. Dit realiseren we door alleen de beste producten voor jou te selecteren. Wij geloven dat je met de juiste materialen een klus op de best mogelijke manier uitvoert: ook als het gaat om reformladders. Zo ben jij in staat om de beste keuze te maken en kies je gegarandeerd voor goede kwaliteit. Bekijk hier al jouw mogelijkheden voor dit type ladder en lees hier wat onze keuze is op het gebied van reformladders.

Lees meer

Wat is een reformladder?

Een reformladder is een type ladder die op meerdere manieren gebruikt kan worden. De ladder kan in diverse standen gevouwen worden. Zo gebruik je de ladder als rechte ladder, maar ook als oploopbare ladder of een ladder die in de A-positie staat. Het grote voordeel van een reformladder is dat je hiermee alle kanten op kunt: dit maakt de ladder zeer breed inzetbaar voor uiteenlopende klussen. Er zijn daarnaast zowel 2-delige als 3-delige reformladders verkrijgbaar. Hoe bepaal je wat de juiste keuze is?

  • 2-delige reformladder: deze ladder gebruik je als oploopbare ladder en ladder die je in de A-positie kunt plaatsen. De ladder kan tot een hoogte van maar liefst 8 meter gebruikt worden. Werk je veel op hogere verdiepingen, dan is een 2-delige reformladder de beste keuze vanwege de compactheid en veelzijdigheid.
  • 3-delige reformladder: deze ladder is op drie manieren te gebruiken. Je kunt de ladder tegen de muur plaatsen en in A-positie. De trap bestaat uit 3 ladderdelen die voor tal van uiteenlopende klussen gebruikt kan worden. De 3-delige reformladder is de juiste keuze wanneer je zeker wilt zijn van een veelzijdige trap waarmee vrijwel iedere klus op hoogte uitgevoerd kan worden.

Burghouwt’s keuze in de beste reformladder

Burghouwt kiest voor Altrex als beste merk voor reformladders. Altrex is een absoluut topmerk wanneer je op zoek bent naar een goede ladder. Zowel particulieren als professionele bedrijven zijn goed te spreken over de ladders van dit merk. De kwaliteit, de veelzijdigheid, de veiligheid en de gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijke voordelen van Altrex reformladders. De trappen zijn lichtgewicht en verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Je maakt hierdoor altijd een keuze die helemaal aan jouw wensen voldoet. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom Altrex Burghouwt’s keuze is voor de beste reformladder. Bekijk zelf de mogelijkheden voor een ladder van dit topmerk in de Burghouwt webshop.