Enkele ladders

Een goed uitgevoerde klus begint met een goede voorbereiding. En wanneer je op hoogte aan de slag gaat, is het aanschaffen van een kwalitatieve ladder zeker een goed begin. Maar wat is nu precies een goede keuze? Bij Burghouwt vinden we het belangrijk dat onze klanten het juiste gereedschap kiezen en daarom hebben we alleen de producten van topkwaliteit voor jou geselecteerd. Bekijk hier het aanbod van enkele ladders om te ontdekken of dit is wat jij nodig hebt voor je klus. Benieuwd naar Burghouwt’s keuze in de beste enkele ladders? Dat lees je ook op deze pagina.

Lees meer

Enkele ladders: voordelen en mogelijkheden

Een enkele ladder is een vrij eenvoudige ladder die bestaat uit twee bomen en meerdere sporten ertussen. De ladders hebben een standaard hoogte die niet aangepast kan worden. Toch is dit type ladder nog altijd populair vanwege de mogelijkheden en het prijsvoordeel. In je zoektocht naar een enkele ladder heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je onder andere kiezen voor de volgende materialen:

  • Hout: een houten ladder is stevig en zal niet gaan noesten. Dit type trap is zowel binnen als buiten te gebruiken. Een mogelijk nadeel van een enkele ladder van hout is dat ze vaak wat zwaarder zijn; dit is de reden dat ze vrijwel niet meer gebruikt worden.
  • Kunststof: Het materiaal is sterk en betrouwbaar en kan goed tegen een stootje. In de praktijk wordt een kunststof ladder niet veel gebruikt.
  • Aluminium: een enkele trap van aluminium is in veel gevallen de beste keuze. Het materiaal is sterk en licht en is daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Ideaal wanneer je bezig bent met een klus waarbij je een trap nodig hebt.

Burghouwt’s keuze in de beste enkele ladders

Burghouwt kiest voor Altrex als beste merk voor enkele ladders. Het merk is dé grote naam op het gebied van trappen en ladders: ze staan al jarenlang aan de top en dit is niet zonder reden. De hoge kwaliteit en de veelzijdigheid in het aanbod van trappen en ladders biedt de consument veel mogelijkheden. De enkele ladders van Altrex kunnen goed tegen een stootje en zijn daarnaast ook zeer licht in gewicht. De aluminium ladders van het merk zijn dan ook zeer breed inzetbaar en onmisbaar voor de professional. Dit zijn dan ook de belangrijkste redenen dat dit merk Burghouwt’s keuze is voor enkele ladders.

Zo kies je gegarandeerd voor kwaliteit

Hoe zorg je ervoor dat je een enkele ladder kiest waar je lange tijd mee kunt doen? Bij Burghouwt ben je in ieder geval verzekerd van een ruim aanbod en de beste kwaliteit. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn dat je een aankoop doet waar je alleen op korte termijn gebruik van kunt maken. Onze klanten zijn niet voor niets professionals: ze zijn op zoek naar duurzame producten die een goede investering vormen. Je kiest hier gegarandeerd voor goede enkele ladders. Ontdek zelf het ruime aanbod.