Ladders

Ben je op zoek naar een goede ladder? Het gebruik van een kwalitatieve ladder brengt veel voordelen met zich mee. Je kunt niet alleen ergens goed bij, maar je bent ook in staat jouw klus veel beter uit te voeren. Maar wat is nu de beste keuze in jouw klus? Ontdek hier de soorten ladders en lees meer over Burghouwt’s keuze in de beste ladder van dit moment. Samen maken we verstandig bouwen mogelijk: wij helpen je graag met het vinden van topkwaliteit gereedschap waardoor je zeker bent van een goede uitvoering van je klus. Bekijk zelf alle ladders in het aanbod.

Lees meer

Welke soorten ladders zijn er?

Er zijn verschillende soorten ladders verkrijgbaar, waardoor het soms lastig kan zijn om een goede keuze te maken. Hier vind je dan ook een duidelijk overzicht van de verschillende soorten ladders in het Burghouwt assortiment:

  • Opsteekladder: een opsteekladder is een ladder die uit meerdere delen bestaat, deze delen kun je uitschuiven. Ook zit er een touwtrekrichting aan vast waarmee het makkelijker wordt om het bovenste deel van de ladder uit te schuiven.
  • Reformladder: een reformladder wordt ook wel een vrijstaande ladder genoemd. De ladder kan in A-positie gezet worden, maar ook ergens tegenaan geplaatst worden.
  • Vouwladder: Vouwladders beschikken over telescopische poten die uitgeschoven kunnen worden en zijn multifunctioneel inzetbaar. Vouwladders kunnen in verschillende posities neergezet worden, bijvoorbeeld als trap, ladder of steiger.
  • Telescopische ladder: de telescopische ladder kan zeer lang uitgeschoven worden. Ben je klaar met de klus, dat schuif je de ladder weer in en kun je deze overal gemakkelijk mee naartoe komen.
  • Enkele ladder: de enkele ladder is de meest eenvoudige vorm van een ladder, deze zet je ergens tegenaan en kan vervolgens gebruikt worden om naar boven te klimmen.

Burghouwt’s keuze in de beste ladders

Burghouwt kiest voor Altrex als beste merk voor ladders. Waar is deze keuze op gebaseerd? Het merk Altrex is al jaren een bekende naam voor zowel particulieren als bedrijven. De ladders van het merk zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen waardoor het altijd mogelijk is om aan te schaffen waar je naar op zoek bent. Daarnaast is de kwaliteit zeer hoog waardoor je een duurzame keuze maakt waar je lang gebruik van maakt. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is een belangrijke reden waarom Altrex Burghouwt’s keuze is voor de beste ladder.

Kies voor topkwaliteit en koop je ladder bij Burghouwt? Hier kun je heel makkelijk en snel vinden waar je naar op zoek bent en daarnaast kies je gegarandeerd voor topkwaliteit. We selecteren alleen het beste voor onze klanten: zo voer je jouw klus goed uit en bereiken jouw klussen letterlijk en figuurlijk nieuwe hoogtes.