Reinigingsartikelen

Het is niet te voorkomen dat werknemers op een bouwplaats vuil worden. In de bouwkeet moeten daarom voldoende reinigingsartikelen aanwezig zijn. Als er een pauze is kan iedereen zijn handen reinigen voordat er iets wordt gedronken of gegeten. Alhoewel niet iedereen dat elke keer zal doen, is het toch noodzakelijk dat er voldoende reinigingsartikelen zijn. Ook moet er voldoende keus zijn uit de verschillende middelen. Sommige zijn speciaal bedoeld om vet of chemische producten te verwijderen. Met andere soorten producten wordt alleen het ergste vuil weggeveegd. De werknemers kiezen zelf welke van die producten ze willen gebruiken.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Formaat van de verpakkingen

Een bouwkeet wordt gebruikt door zeer veel werknemers. Bij een grote bouwplaats kunnen er dagelijks wel tientallen verschillende werknemers meerdere keren naar binnen gaan om er iets te eten of drinken, of om overleg te voeren. Als zoveel mensen gebruik maken van de reinigingsartikelen heeft het geen zin om daar consumentenverpakkingen neer te zetten. Die zijn veel te snel leeg. De reinigingsartikelen die bij Burghouwt worden verkocht zijn allemaal verpakt in grote verpakkingen. Daarbij moet je denken aan grote rollen met poetspapier, flessen van een aantal liters handreiniger en maxi rollen met toiletpapier. Uiteraard zijn daar passende houders en dispensers bij verkrijgbaar.

Complete sets

Er bestaat een aantal merken van reinigingsartikelen die specifiek zijn ontwikkeld om de handen te reinigen. Een voorbeeld daarvan zijn diverse professionele soorten zeep, die in blikken van 4,5 liter of 5 liter worden geleverd. Om deze zeep op een gebruiksvriendelijke manier te kunnen doseren zijn speciale handpompen verkrijgbaar. Die handpompen zijn ontwikkeld voor intensief gebruik en passen op de grote verpakkingen van de producten. Ze zorgen ervoor dat de doseringen van de zeep precies op maat zijn en dat de verpakkingen vrijwel helemaal leeg worden gemaakt. Op deze manier kan er op een meer efficiënte manier gebruik worden gemaakt van deze reinigingsartikelen.

Poetspapier

Reinigingsartikelen die ook in zeer grote hoeveelheden worden gebruikt in een bouwkeet is poetspapier. Dat is in verschillende lengtes, breedtes en kwaliteiten te koop, zodat iedereen het naar eigen behoefte kan gebruiken. Het poetspapier kan worden gebruikt om het ergste vuil van de handen te vegen. Maar het wordt ook vaak toegepast als stoelen en tafels in de bouwkeet moeten worden schoongeveegd. Dit poetspapier wordt, net als de andere reinigingsartikelen, geleverd in grote verpakkingen. Die passen in speciale houders. Die zorgen ervoor dat het papier op de gewenste lengte gemakkelijk kan worden afgescheurd.

Volledig aanbod

Naast de eerder genoemde reinigingsartikelen kun je ook gebruik maken van kant en klare reinigingsdoekjes. Die zijn er in droge varianten, maar ook als vochtige doekjes of geïmpregneerd met desinfecterende middelen. Ook deze complete doekjes worden geleverd in grote verpakkingen. In sommige gevallen kunnen de doekjes uit de verpakking worden gehaald dankzij een slimme opening, maar er zijn ook speciaal ontwikkelde wandboxen. De reinigingsartikelen die je bij Burghouwt kunt bestellen voldoen allemaal aan de eisen die professionals stellen.