Keetartikelen

Op bouwplaatsen is de bouwkeet een belangrijke plek voor de werknemers die aan het bouwproject bezig zijn. In de keet kunnen ze even op temperatuur komen, iets drinken, hun handen wassen, etc. De inrichting van een bouwkeet bestaat uit een grote collectie keetartikelen. Bij Burghouwt zijn die allemaal bij elkaar geplaatst, zodat je op een snelle en handige manier kunt uitzoeken wat er allemaal nodig is. Kijk vooral de volledige lijst met keetartikelen eens door. Je komt vast artikelen tegen waar je normaalgesproken niet aan denkt bij het inrichten van een bouwkeet, zoals een muizenval of een ventilator voor op warme dagen.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Koffiezetapparaten

Koffie drinken is een noodzakelijke behoefte voor iedereen die aan het werk is. Bij de keetartikelen staat een aparte rubriek koffiezetapparaten. Dat is niet zomaar, want aan koffiezetapparaten in een bouwkeet worden speciale eisen gesteld. Een bouwkeet is immers niet altijd voorzien van stroom. Bij de keetartikelen is daar een goede oplossing voor te vinden, namelijk een koffiezetapparaat op een accu. Andere handige dingen om koffie te drinken zijn grote thermoskannen, waterkokers en grootverpakkingen met koffie. Als niet iedereen tegelijk pauze heeft kan er een Senseo apparaat in de bouwkeet worden gezet.

Gebruiksartikelen

Voor koffie drinken zijn meer producten nodig dan alleen een koffiezetapparaat. Ook die zijn te vinden onder de keetartikelen, in de rubriek consumptieartikelen. Je vindt daar een zeer breed aanbod, bestaande uit koffiebekerhouders, filters, roerstaafjes, suikerklontjes, zoetjes, koffiemelkpoeder, allerlei soorten bekertjes, etc. Voor degenen die geen koffie drinken is er thee, allerlei soorten oplossoep en frisdrank. In deze categorie kun je ook isoleerbekers vinden van professionele kwaliteit. Werknemers hoeven dus niet elke keer naar de bouwkeet om iets te drinken, maar ze kunnen het ook warm of koud meenemen naar de bouwplaats.

Reinigingsartikelen

Wie op een bouwplaats werkt wil liever niet met vuile handen eten. En aan het eind van de dag spring je liever niet met vuile handen in je eigen auto. Bij de bouwkeetartikelen is daarom een zeer groot assortiment aan handreinigers te vinden. Dat zijn grootverpakkingen met gespecialiseerde producten. Er is ook een aantal handdesinfectiemiddelen en vloeibare zeep te vinden. Omdat het in een bouwkeet niet handig is om handdoeken te gebruiken kun je in deze categorie producten bij de bouwkeetartikelen ook allerlei soorten poetspapier en poetsdoeken vinden. Voor de meeste van deze producten zijn ook houders te vinden om de producten aan te wand te bevestigen.

Schoonmaakartikelen

Het is logisch dat er het nodige aan rommel in en rond een bouwkeet ligt. Om dat op te kunnen ruimen kun je gebruik maken van de artikelen in de categorie schoonmaakartikelen bij de keetartikelen. Je ziet daar een grote collectie bezems, afvalbakken en –zakken, poetslappen, borstels, trekkers, schuurmiddelen, afwasmiddelen, multireinigers en zelfs bezemsteelhouders. Voor als er ongedierte op de bouwplaats is vind je bij de keetartikelen zelfs muizenvallen en vochtvreters. Natuurlijk ontbreken ook de noodzakelijke artikelen voor op het toilet niet. Bij de categorie overige artikelen is zelfs beschermende huidcrème en zonnebrandcrème te vinden. Alle denkbare keetartikelen zijn dus bij Burghouwt te vinden.