Hijsogen

Jouw klus zo snel en vakkundig mogelijk uitvoeren? Goed gereedschap is hierbij een absolute must en dat weten we bij Burghouwt als geen ander. Hier ben je op de juiste plek voor meer dan 20.000 artikelen die allemaal een ding gemeen hebben: ze zijn van de beste kwaliteit. Zo bieden we onze klanten alleen maar kwalitatief gereedschap aan, waarmee we ons inzetten voor verstandig bouwen met oog op mens en milieu. Op deze pagina vind je een aanbod van hijsogen, handige tools voor het hijsen van verschillende voorwerpen en materialen. Hier lees je ook hoe je het beste hijsoog kiest voor je klus.

Lees meer
  • hijsoog verzinkt

    Loading
     

Wat is een hijsoog?

Een hijsoog is een tool die je inzet als tijdelijk hijspunt. Zodra de last is verplaatst zal ook het hijsoog weer verwijderd worden om gebruikt te worden voor de volgende hijsklus. Een hijsoog is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zowel kantelbaar als draaibaar. Wat jij nodig hebt is afhankelijk van de klus die je gaat uitvoeren, maar ook van jouw persoonlijke voorkeuren. Op deze manier is het mogelijk om het gewenste hijsoog te vinden.

De waarde van een kwalitatief hijsoog

Het aanschaffen van een goed hijsoog brengt de nodige voordelen met zich mee. Je kiest dan ook in de eerste plaats voor een sterk hulpmiddel waarmee je nog makkelijker en sneller zware objecten verplaatst. Door het hijsoog te combineren met een goede hijsband ben je in staat om zeer zware lasten te verplaatsen. Een groot voordeel van een hijsoog is dat ze meerdere keren achter elkaar te gebruiken zijn bij diverse hijsklussen. Kies je een hijsoog van mindere kwaliteit? Dan is de kans op beschadigingen groter en kun je het hijsoog niet of maar één keer gebruiken.

Zo kies je de beste hijsoog voor je klus

  • Uitvoering: bepaal welk type hijsoog voor jouw klus de juiste keuze is. Er zijn zowel draaibare als kantelbare varianten. De beste optie is vooral afhankelijk van het materiaal of voorwerp dat je wilt hijsen.
  • Gewicht: hoeveel gewicht wil je hijsen met een hijsoog en de bijbehorende hijsmaterialen? Er zijn hijsogen voor 2 ton, maar ook voor zwaardere objecten.
  • Certificering: Hijsogen zijn leverbaar in gecertificeerde en in ongecertificeerde vorm. Kies je voor zekerheid; kies dan voor de gecertificeerde hijsogen.
  • Materiaal: hijsogen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Je kunt het beste kiezen voor een hijsoog van staal of RVS. Ook een verzinkt hijsoog is een goede optie.
  • Accessoires: combineer het gebruik van een hijsoog met de beste accessoires, zoals een goede hijsband. Ook hiervoor kun je bij Burghouwt terecht.