Bouwemmers

Bij iedere klus heb je baat bij het gebruik van goede producten. En of je nu een professional bent of een doe-het-zelver: bij Burghouwt vind je alles wat je nodig hebt. Ben je op zoek naar een sterke bouwemmer? Op deze pagina vind je het complete aanbod van bouwemmers. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt en dat je verzekerd bent van kwaliteit. Verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt, en daarom helpen wij jou met het vinden van goed gereedschap: ook een sterke bouwemmer valt hieronder. Bekijk hier meteen jouw mogelijkheden.

Lees meer

Wanneer heb je een bouwemmer nodig?

Je hebt een bouwemmer nodig wanneer je op zoek bent naar een stevige emmer die je kunt gebruiken voor het uitvoeren van heel veel verschillende klussen. Of je nu water wilt vervoeren of een andere vloeistof: met een bouwemmer ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Een bouwemmer is voorzien van een metalen hengsel waarmee er sprake is van veel extra stevigheid.

De mogelijkheden voor emmers

In je zoektocht naar een goede emmer heb je de keuze uit verschillende opties. Het verschil tussen een normale emmer en een bouwemmer is dat een bouwemmer zeer sterk is en daardoor breed inzetbaar is. Je kunt kiezen voor bouwemmers in diverse uitvoeringen: er zijn onderling verschillen in de inhoud van de emmers. Over het algemeen kan er ongeveer 12 liter in een emmer, maar er zijn ook uitvoeringen waar 20 liter in kan. Een goede emmer is uitgerust met een maatvoering aan de binnenzijde. Dit biedt extra gemak wanneer je bijvoorbeeld een specifieke hoeveelheid water of ander middel nodig hebt.

Kwaliteit bouwemmers? Zo maak je de beste keuze

Een goede bouwemmer aanschaffen? Bij Burghouwt is het mogelijk. Hier vind je de beste bouwemmers die je voor tal van klussen kunt gebruiken. Kijk bij het vinden van een goede bouwemmer onder andere naar de inhoud van de emmer, maar ook naar de aanwezigheid van een maatvoering. Verder is het belangrijk om te kijken naar het materiaal van de emmer. De meeste bouwemmers zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof.