Bouwspeakers

Ben jij op zoek naar een manier om jouw muziek te streamen tijdens het werken? Een klus wordt een stuk gezelliger en leuker wanneer je ondertussen naar je favoriete nummers luistert. Dat begrijpen we bij Burghouwt maar al te goed, en daarom vind je op deze pagina ons aanbod van bouwspeakers. Ook ontdek je Burghouwt’s keuze in de beste bouwspeaker. Ook helpen we je graag met het maken van de beste keuze, en daarom hebben we de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rij gezet.

Lees meer

Wat heb je aan een bouwspeaker?

Een bouwspeaker is de ideale tool om tijdens werkzaamheden op een bouwplaats of in een werkplaats naar je favoriete muziek te luisteren. Een goede bouwspeaker is, zoals de naam doet vermoeden, speciaal gemaakt voor de bouw en dit betekent dat de speaker wel tegen een stootje kan. Daarnaast is de geluidskwaliteit zeer goed en kun je de muziek ook harder zetten zonder dat de kwaliteit hierdoor naar beneden gaat. Een goede bouwspeaker maakt een klus leuker en zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk en snel jouw eigen muziek kunt afspelen via bluetooth.

Burghouwt’s keuze in de beste bouwspeaker

Burghouwt kiest voor Makita als beste merk bouwspeaker. Makita is een grote naam op het gebied van gereedschap: het merk staat bekend om de zeer goede kwaliteit en dat is ook terug te zien in de bouwspeakers van het merk. Een Makita bouwspeaker biedt een goede geluidskwaliteit, maar ook veel handige extra functies, zoals de mogelijkheid om een smartphone op te laden of te koppelen met bluetooth. Ook heeft de bouwspeaker van Makita een zeer lange accuduur waardoor je lang gebruik maakt van de speaker. Al deze kenmerken maken Makita Burghouwt’s keuze in de beste bouwspeaker.

Aandachtspunten voor de aanschaf van een bouwspeaker

Waar moet je op letten als je een bouwspeaker gaat aanschaffen? Er zijn een aantal punten die je zeker mee kunt nemen. Onderstaand vind je een duidelijk overzicht:

  • Accuduur: hoelang kun je muziek luisteren op een volle accu? Er zijn speakers die een accuduur van 25 uur hebben, maar je kunt ook kiezen voor een speaker met een nog betere accuduur.
  • Functies: kijk naar de aanwezigheid van handige functies zoals USB-aansluiting, audio ingang en LCD scherm.
  • Bluetooth: deze functie maakt het mogelijk om draadloos muziek te streamen vanaf een smartphone naar de speaker.
  • Gebruiksgemak: een goede bouwspeaker is eenvoudig in gebruik, zodat je makkelijk en snel de muziek luistert waar jij zin in hebt.