Bouwradio’s

Wil je jouw werkzaamheden in de bouw wat aangenamer maken? Het is dan zeker aan te raden om eens te kijken naar de aanschaf van een bouwradio. Deze draagbare radio’s voldoen aan alle eisen en zijn dan ook zeer geschikt voor op een bouwplaats. Maar hoe kies je nu de juiste radio? Op deze pagina vind je alle bouwradio’s en ontdek je wat Burghouwt’s keuze is voor de beste bouwradio van dit moment. Bij Burghouwt helpen we je graag met het doen van een goede aankoop waar je heel lang gebruik van kunt maken. Ook als het gaat om een bouwradio.

Lees meer

De voordelen van een bouwradio

Een bouwradio is een ideale aankoop voor de bouwsector. Waarom is het slim om voor een goede bouwradio te kiezen? Hier vind je een overzicht van de belangrijkste voordelen:

  • Robuust: een bouwradio kan wel tegen een stootje en is dus gemaakt voor de bouw. Het is dan ook niet erg als de radio een keer omvalt of als er iets tegenaan komt.
  • Stofdicht: op een bouwplaats is veel sprake van stof en dit is geen probleem voor je bouwradio.
  • Waterbestendig: bouwradio’s zijn bestand tegen waterspetters en een tijdje in de regen staan is dan ook geen enkel probleem.
  • Schokbestendig: een goede bouwradio is schokbestendig en daardoor ideaal wanneer er met elektriciteit gewerkt wordt op een bouwplaats.

Burghouwt’s keuze in de beste bouwradio’s

Burghouwt kiest voor Makita als beste merk voor bouwradio’s. Het merk is een van de grote namen als het gaat om gereedschap en andere producten voor de bouw. Ook op het gebied van bouwradio’s gooit het merk hoge ogen. De Makita bouwradio’s zijn van zeer hoge kwaliteit, zowel als het gaat om de bouw als om het geluid. De speaker geeft zeer goed geluid. Een merk als Maktia heeft veel ervaring met het produceren van producten voor de bouw en je mag dan ook rekenen op zeer goede kwaliteit. Deze belofte maakt het merk zeker waar. Makita is daarom Burghouwt’s keuze in de beste bouwradio.

Hoe maak je de juiste keuze?

De juiste keuze maken voor een bouwradio doe je aan de hand van de onderstaande aandachtspunten:

  • Veiligheid: let natuurlijk in de eerste plaats op de stof-, water- en stootbestendigheid van een bouwradio.
  • Draadloos: kijk altijd of het mogelijk is om draadloos naar muziek te kunnen luisteren. Anders moet de radio altijd in de buurt staan van een stopcontact.
  • Geluidssysteem: een geluidssysteem is mono of stereo. Stereo biedt een meer ruimtelijke waarneming van geluid en is vaak de betere keuze in de bouwplaats. Moderne bouwradio’s hebben uiteraard de DAB+ - en bluetooth functionaliteit..
  • Eigen muziek: wil je ook naar je eigen muziek kunnen luisteren? Kijk dan voor een bouwradio met een USB-ingang of bluetooth.