Bouwlampen en zaklampen

Ben je op zoek naar goede bouwlampen en zaklampen om de werkzaamheden beter te laten verlopen? Dan kan Burghouwt jou hierbij helpen. Een uitgebreid assortiment aan lampen staat tot jouw beschikking, zodat je een passende oplossing kan vinden. Voordat je een keuze kan maken voor de beste bouwlampen en zaklampen is het van belang dat je weet hoe je de beste keuze maakt. Hier lees je daarom welke aandachtspunten erbij komen kijken, wat volgens Burghouwt de beste keuze is en waar je nog meer aan kan denken als je een aankoop doet. Zo heb je snel de bouwlampen en zaklampen die je nodig hebt voor jouw bouwplaats.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Zo kies je de juiste bouwlampen en zaklampen

De beste bouwlampen en zaklampen kan je alleen aanschaffen als je weet waar je allemaal op moet letten. Er zijn daarom een aantal aandachtspunten die je in het achterhoofd moet houden als je jouw zoektocht begint. Maar welke aandachtspunten zijn dit precies?

 • Toepassing: Om een bouwlamp of zaklamp te vinden die bij je past, moet je eerst goed bekijken voor welke toepassingen je deze nodig hebt. Iedere toepassing heeft een eigen variant dat hier beter op aansluit. Heb daarom goed voor ogen waarvoor je de lamp aanschaft.
 • Specificaties: De bouwlampen en zaklampen zijn voorzien van verschillende specificaties. Je moet daarom eerst goed weten waar je naar op zoek bent. Daarna kijk je onder andere naar de instellingen die je kan plaatsen en welk vermogen hierbij komen kijken. De specificaties kunnen jou dan helpen aan voldoende gebruiksgemak.
 • Topmerken: Je kan bij de bouwlampen en zaklampen hoogwaardige kwaliteit vinden als je naar de topmerken op zoek gaat. Deze merken zorgen namelijk dat je een lange levensduur hebt bij de lamp en voor langere tijd niet meer naar een andere aankoop hoeft te kijken.
 • Details: De details zijn een belangrijk uitgangspunt voor de zoektocht. De bouwlamp moet namelijk bestand zijn tegen stof en in sommige gevallen ook waterdicht zijn. Let hier dus ook goed op.

Burghouwt’s keuze: de beste bouwlampen en zaklampen

De bouwlampen en zaklampen komen in een groot aantal varianten. Bij Burghouwt zijn deze varianten allemaal opgenomen in het assortiment. Burghouwt’s keuze is echter gevallen op Makita. Het merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en zorgt ervoor dat de gebruiker veel gemakken ervaart. Doordat de meeste modellen op basis van elektriciteit werken, hoef je tussendoor niet op te laden. Met een groot aantal specificaties zijn er te allen tijde oplossingen voor jouw situatie te vinden en zorg je dat de bouwplaats goed verlicht is.

De accessoires bij jouw bouwlampen en zaklampen

De bouwlampen en zaklampen zijn niet alleen de enige oplossingen voor voldoende veiligheid op de bouwplaats. De veiligheid kan ook door middel van andere accessoires gerealiseerd worden. Ook hierbij kan Burghouwt jou bij helpen. Denk aan pionnen en camera’s. Ook vind je in het aanbod voldoende materialen om de klusprojecten goed uit te laten voeren. De hoogwaardige kwaliteit van de topmerken zorgen ervoor dat je voor langere tijd nergens meer naar om hoeft te kijken.