Betonmolens

Bij Burghouwt weten we als geen ander hoe belangrijk het is om goed gereedschap te gebruiken. Met goed gereedschap voer je jouw klus nog beter uit en ben je ook verzekerd van het beste resultaat. Er is genoeg gereedschap waarmee je een klus nog makkelijker kunt maken, waardoor je sneller werkt. Een betonmolen is een van de tools waarmee je jouw klus nog aangenamer maakt. Beton malen is een stuk eenvoudiger met het gebruik van een betonmolen. Hier vind je ons aanbod van betonmolens en ontdek je Burghouwt’s keuze in de beste betonmolen.

Lees meer

De werking van een betonmolen

Hoe werkt een betonmolen precies? Een betonmolen is een werktuig dat grind, zand, cement en water door elkaar mengt totdat er sprake is van een geheel, ook wel specie genoemd. Een kleine betonmolen is ideaal voor het gebruik op een bouwplaats. Het maken van beton met een betonmolen begint met het starten van de molen. Daarna voeg je een voor een de nodige onderdelen toe en tot slot het water. Daarna laat je dit enkele minuten doormengen. Er komt dus verder geen handkracht aan te pas, je hoeft alleen de ingrediënten toe te voegen.

Burghouwt’s keuze in de beste betonmolen

Burghouwt kiest voor Lescha als beste merk betonmolen. Het merk is een echte specialist op het gebied van kruiwagens, betonmolens en bouwmachines. Je kunt er dus vanuit gaan dat je met een Lescha betonmolen kiest voor de beste kwaliteit. Lescha heeft verschillende soorten betonmolens in het assortiment waarmee je beton kunt maken. Dit betekent dat je altijd een betonmolen kiest die aan jouw wensen voldoet. De uitstekende kwaliteit zorgt ervoor dat Lescha Burghouwt’s keuze is voor de beste betonmolen.

Welke betonmolen heb je nodig?

Er zijn verschillende soorten betonmolens te vinden en het is aan jou om te bepalen wat de beste keuze is. Je kunt onder andere letten op de volgende zaken in het maken van een keuze:

  • Type: je kunt kiezen voor een vaste betonmolen die je permanent op een bepaalde plek zet, maar er zijn ook mobiele molens die je overal mee naartoe kunt nemen. Verder zijn er ook nog automatische betonmolens, voorzien van twee motoren. Voor de kleinere klussen zijn de mobiele of vaste betonmolens de beste keuze.
  • Inhoud: kijk goed naar de inhoud van een betonmolen. Er zijn opties voor 125, 145 liter, maar ook voor 150 en zelfs 185 liter.
  • Wendbaarheid: hoe belangrijk is het dat je de betonmolen kunt verplaatsen? Een mobiele betonmolen is vaak lichter, maar biedt wel minder capaciteit. Dit is een belangrijk punt om rekening mee te houden.