Dekkleden

Voor alle makkelijke en gebruiksvriendelijke producten voor jouw klus kun je bij Burghouwt terecht. We staan voor je klaar met een ruim aanbod van meer dan 20.000 producten, waardoor er altijd wel iets bijzit dat jij nodig hebt. Wil je jouw gereedschap beschermen of mag het oppervlak van je klus niet nat worden? Dan kun je de hulp van een dekkleed wel gebruiken. Bij Burghouwt vind je dan ook een ruim assortiment van dekkleden. Hier lees je alles over het vinden van het beste dekkleed voor jouw klus.

Lees meer

Het belang van een dekkleed

Een dekkleed is een handige oplossing die je kunt gebruiken voor tal van uiteenlopende toepassingen. Zo kun je hiermee niet alleen belangrijke spullen afdekken, maar zorg je er ook voor dat je tijdens het klussen geen last hebt van regen. Een dekkleed, ook wel een dekzeil genoemd, gebruik je hoofdzakelijk voor het afdekken van spullen: dit kan zowel binnen als buiten zijn. Binnen voorkomt een dekkleed dat gereedschap of andere spullen onder het stof komen te zitten. Buiten voorkomt een dekkleed dat spullen nat worden.

Alle dekkleed voordelen op een rij

  • Breed inzetbaar: of je nu gereedschap wilt afdekken, tuinmeubelen wilt beschermen tegen de regen of een zwembad wilt afdekken, dit is allemaal mogelijk met een goed dekzeil.
  • Sterk: dekkleden zijn gemaakt van sterk materiaal dat goed tegen een stootje kan. Wanneer je kiest voor een dekkleed ben je dan ook verzekerd van een lange levensduur.

Zo kies je het beste dekkleed

Ben je op zoek naar een goed dekkleed? In het assortiment van Burghouwt vind je alle dekkleden van goede kwaliteit. Hier lees je de belangrijkste aandachtspunten waar je op kunt letten, zodat je zeker bent van een goede aankoop. Je kunt onder andere letten op de volgende zaken:

  • Afmeting: dekkleden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Hoe groter het kleed, hoe meer je hier mee kunt afdekken, maar het kan ook lastiger zijn om het dek vast te maken.
  • Toepassing: bepaal van tevoren waar je het dekkleed voor wilt gebruiken. Dekkleden zijn er in verschillende diktes variërend van 90 gr/m tot aan 600gr/m2. Het kan onder andere voor het afdekken en uit het zicht opbergen van bouwmateriaal, maar ook voor het tijdelijk afdekken van een open dak.
  • Kleur: kies je voor een witte, oranje of een van de andere beschikbare kleuren? Welke kleur jij kiest is vooral afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.