Afzetmaterialen

Burghouwt staat voor verstandig bouwen en klussen en hier valt niet alleen kwalitatief gereedschap onder, maar ook alle materialen die zorgen voor veiligheid. Met de toepassing van onder andere afzetmaterialen creëer je meer veiligheid. Het is dan ook goed mogelijk bij Burghouwt om goede materialen aan te schaffen. Ben je op zoek naar goede afzetmaterialen? Bekijk hier het complete aanbod en kies de beste producten voor jouw klus. Heb je vragen? We helpen je graag in het maken van een goede keuze.

Lees meer

Alle soorten afzetmaterialen

Onder afzetmaterialen kun je alle producten verstaan waarmee je een locatie kunt afzetten of kunt aanduiden dat er ergens werkzaamheden bezig zijn. Je kunt hierbij onder andere denken aan de volgende materialen:

  • Kegels: verkeerskegels voor het afzetten van een stoep of een weg. Hiermee maak je voor deelnemers van het verkeer duidelijk dat er iets is afgezet.
  • Afzetlint: lint voor het afzetten van een locatie waar sprake is van werkzaamheden.
  • Markeringstape: tape om mee aan te geven dat ergens werkzaamheden uitgevoerd worden.
  • Signaalketting: sterke ketting dat je kunt gebruiken als alternatief voor afzetlint. De ketting is inzetbaar voor verschillende doeleinden.

Wanneer heb je afzetmaterialen nodig?

Je hebt afzetmaterialen nodig wanneer je ergens aan de slag gaat waar ook andere mensen mee te maken krijgen. Denk hierbij aan werkzaamheden op een stoep of op de weg, maar ook andere locaties waar mensen langs lopen, fietsen of rijden. Door gebruik te maken van goede afzetmaterialen schep je duidelijkheid aan voorbijgangers en deelnemers van het verkeer. Je hebt geen afzetmaterialen nodig wanneer je op je eigen terrein aan de slag gaat, bijvoorbeeld in de tuin.

De voordelen van kwalitatief afzetmateriaal

Er zitten verschillende voordelen aan het gebruik van kwalitatief afzetmateriaal. In de eerste plaats is het voor verschillende doeleinden te gebruiken, en daarnaast is het ook eenvoudig en snel online te bestellen. Met het gebruik van afzetmaterialen creëer je duidelijkheid en dit kan vervelende of zelfs gevaarlijke situaties voorkomen. Ook heb je geen last van hinder wanneer je aan de slag bent met een klus. Met kwalitatief afzetmateriaal ben je er daarnaast zeker van dat je lang met je aankoop kunt doen.