Aanduidingsplaten

Veilig werken: er zijn verschillende manieren waarop je dit voor jezelf en je omgeving kunt waarborgen. Dit kan onder andere met het aanschaffen van aanduidingsplaten. Er zijn aanduidingsplaten in verschillende soorten en het is per klus afhankelijk welke je nodig hebt. In het assortiment van Burghouwt vind je in ieder geval alle aanduidingsplaten in zeer goede kwaliteit. Op deze manier ben je zeker van een goede aankoop en kun je hier ook lang gebruik van maken. Meer weten over je mogelijkheden? Lees dan snel verder en bekijk het aanbod.

Lees meer

Wat valt er onder aanduidingsplaten?

Onder aanduidingsplaten vallen alle platen die je kunt gebruiken om diverse zaken aan de duiden. Zo zijn er platen die je bij de ingang van een bouwplaats kunt hangen, waarop staat aangegeven dat een helm verplicht is of dat het verboden toegang is voor onbevoegden. Ook tal van andere tekstborden vind je in dit assortiment terug. Denk hierbij aan borden met ‘Magazijn’, ‘Kantoor’, ‘Geen Toegang’, ‘Uitvoerder’ en meer. Op deze manier is het makkelijker om bepaalde informatie aan te geven en creëer je snel duidelijkheid.

Wanneer heb je aanduidingsplaten nodig?

Je hebt aanduidingsplaten nodig wanneer er sprake is van werkzaamheden op een bouwplaats. In het assortiment van Burghouwt vind je dan ook verschillende platen die je heel makkelijk en snel kunt ophangen, bijvoorbeeld op het hek bij de ingang of op andere plekken, zoals bij de kantine. Een belangrijk voordeel van aanduidingsplaten is dat je hiermee heel makkelijk en snel een bepaalde situatie duidelijk maakt. Dit is voor zowel medewerkers op de bouwplaats als daarbuiten handig.

De juiste keuze maken doe je zo

Voordat je bepaalt welke aanduidingsplaten je nodig hebt, is het eerst slim om de balans op te maken. Wat is de situatie op de plek waar je werkt en welke informatie moet duidelijk worden aangegeven? Op een bouwplaats is het vrijwel altijd belangrijk om een plaat op te hangen met verboden toegang. maar je kunt ook andere platen vinden die mogelijk bijdragen aan de duidelijkheid op een bouwplaats. Voor een werkplaats kan het ook slim zijn om aanduidingsplaten aan te schaffen. Zo kies je voor duidelijkheid op de werkvloer. Bekijk zelf het aanbod van aanduidingsplaten bij Burghouwt en kies de borden die in jouw geval van toepassing zijn.