Tuimelpluggen

Iedere klus vraagt om goed gereedschap en bij Burghouwt geloven we dat goed gereedschap de belangrijkste sleutel is tot de beste uitvoering. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is onze slogan en deze willen we altijd naleven. Daarom bieden we jou alleen de beste producten aan zodat jij jouw klus goed tot uitvoering kunt laten komen. Dat zie je terug in ons aanbod van tuimelpluggen. Hier kun je dan ook terecht voor de beste pluggen voor iedere klus. Bekijk jouw mogelijkheden en lees wat Burghouwt’s keuze is voor de beste tuimelpluggen van dit moment. Zo wordt het maken van een keuze nog makkelijker.

Lees meer

Wat zijn tuimelpluggen?

Tuimelpluggen zijn speciale pluggen. De plug is voorzien van soort vleugeltjes. Deze worden pas ‘uitgeklapt’ als de plug in het boorgat wordt geduwd. Zodra je de plug in het boorgat plaatst en op de goede plek hebt bevestigd, draai je het draadeind aan. De vleugeltjes van de tuimelplug zullen zich dan uitspreiden, waardoor de plug goed verankerd wordt. Er zijn tuimelpluggen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en van diverse merken: het is dan ook altijd mogelijk om de juiste pluggen te kiezen voor jouw klus.

Alles over het gebruik van de plug

Je kunt tuimelpluggen op meerdere manieren toepassen. De meest voorkomende toepassing van de tuimelplug is bij wanden en plafonds. Wanneer je hier iets aan wilt bevestigen heb je baat bij het gebruik van tuimelpluggen. Deze pluggen bieden niet alleen een sterke, maar ook een veilig bevestiging aan wanden en plafonds, ook als er sprake is van achterliggende holle ruimten. Je kunt de tuimelpluggen zeer eenvoudig in het boorgat aanbrengen: deze gaan open in de holle ruimte erachter. Dit maakt een verdeling van de belasting goed mogelijk, waardoor je lichte en middelzware voorwerpen eenvoudig aan een wand of plafond kunt bevestigen.

Burghouwt’s keuze in de beste tuimelpluggen

Burghouwt kiest voor Fischer als beste merk voor tuimelpluggen. Fischer is de grote naam als het gaat om bevestigingsmateriaal en ook voor tuimelpluggen is dit merk de beste keuze. Je kunt in ons assortiment kiezen voor een topkwaliteit tuimelplug van dit merk. Of je nu lampen wilt bevestigen in spaanplaten of gipskarton: dit kan allemaal met deze Fischer tuimelplug. De plug wordt in de voorsteekmontage in het boorgat geplaatst en zal achter de plaat automatisch openklappen. Het oog dat aan de plug bevestigd is, kun je vervolgens gebruiken om hier een voorwerp aan vast te maken, zoals een lamp. De topkwaliteit en de eenvoudige montage zorgen ervoor dat Fischer Burghouwt’s keuze is voor de beste tuimelplug.

Zo maak je de beste keuze in je klus

De beste keuze maken voor je klus? Bepaal van tevoren eerst de klus die je gaat uitvoeren. Tuimelpluggen worden vooral gebruikt bij plafonds en wanden. Ook wanneer je verzekerd wilt zijn van een eenvoudige montage is het slim om te kiezen voor dit type plug. Bekijk het complete aanbod van Burghouwt voor tuimelpluggen en ontdek wat voor jouw klus de juiste keuze is. ontdek niet alleen pluggen van het topmerk Fischer, maar bekijk ook je andere mogelijkheden. Zo maak je gegarandeerd de juiste keuze in jouw klus.