Nylon Pluggen

In je zoektocht naar het juiste bevestigingsmateriaal kom je heel wat mogelijkheden tegen. Bij Burghouwt willen we je graag een ruim aanbod bieden, maar richten we ons ook op goede kwaliteit. Zo bieden we je alleen de beste merken aan en willen we je alleen topkwaliteit producten aanbieden: verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt. Ook als het gaat om bevestigingsmateriaal ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je op zoek naar goede nylon pluggen? Op deze pagina vind je alle nylon pluggen in het assortiment, maar lees je ook wat Burghouwt’s keuze is op het gebied van nylon pluggen.

Lees meer

Wat zijn nylon pluggen?

Nylon pluggen, ook wel s-pluggen genoemd, zijn speciale pluggen die zijn voorzien van een weerhaken. Deze haken voorkomen dat een plug tijdens het inschroeven meedraait. Een plug die meedraait bij het inschroeven kan er voor zorgen dat je niet het gewenste resultaat krijgt. De nylon plug voorkomt dit, omdat er sprake is van weerhaken. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je een goede bevestiging krijgt, is het zeker aan te raden om voor nylon pluggen te kiezen. En omdat je bij Burghouwt verzekerd bent van een ruim aanbod, is het nog makkelijker om een goede keuze te maken. Bekijk zelf alle nylon pluggen in het assortiment en kies de beste pluggen voor jouw klus.

Alles over het gebruik van nylon pluggen

Nylon pluggen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Zo zijn ze onder andere te gebruiken bij beton, maar ook bij bakstenen en gipsplaten. De ruime toepassingsmogelijkheden van nylon pluggen zijn een groot voordeel, maar er worden meer voordelen geboden. Zo zorgt de 4-voudige spreiding van de plug voor een optimale krachtverdeling en wordt er hoge belastbaarheid geboden in massieve en holle bouwmaterialen. De juiste keuze maken voor jouw klus? Bepaal eerst wat voor soort pluggen je nodig hebt en kijk daarna bij Burghouwt in het ruime assortiment. Je vindt gegarandeerd de nylon pluggen waar je naar op zoek bent en die zorgen voor een perfecte uitvoering van jouw klus. Bekijk zelf al je mogelijkheden.

Burghouwt’s keuze in de beste nylon pluggen

Burghouwt kiest voor Fischer als beste merk voor nylon pluggen. Het merk staat al jaren aan de top als het gaat om bevestigingsmateriaal. De pluggen van het merk zijn niet alleen zeer stevig, maar ook heel makkelijk in gebruik. Ook als beginnende doe-het-zelver ben je goed in staat om de nylon pluggen van dit merk te bevestigen. En omdat je een breed aanbod hebt van Fischer nylon pluggen, is het altijd mogelijk om de juiste keuze te maken voor jouw klus. De nylon pluggen van Fischer hebben diverse goede kenmerken: zo zorgen de pluggen voor optimale krachtinleiding door de viervoudige spreiding, maar is ook de montage zeer eenvoudig. De rand van de plug voorkomt dat deze dieper wegglijdt in het gat. Dankzij deze voordelen is Fischer Burghouwt’s keuze in de beste nylon pluggen.