Messing Pluggen

Op zoek naar topkwaliteit messing pluggen? Deze vind je altijd bij Burghouwt, want bij ons staat goede kwaliteit hoog in het vaandel. Wij helpen iedere vakman met het vinden van de beste producten, zodat het goed uitvoeren van een klus nog makkelijker wordt. Of je nu een ervaren vakman bent of een beginnende doe-het-zelver: wij hebben de juiste producten voor jou in huis en bieden een ruim assortiment. Zo ook als het gaat om messing pluggen. Op deze pagina vind je ons complete aanbod, maar lees je ook meer over het gebruik van deze pluggen en wat Burghouwt’s keuze is voor de beste messing pluggen.

Lees meer

De werking van messing pluggen

Messing pluggen zijn een type anker die zich door middel van expansie vastzet. Omdat deze plug een messing afwerking heeft, is deze zeer geschikt voor hoge temperaturen. De plug heeft verschillende toepassingsgebieden waar het kan zorgen voor een uitstekende bevestiging. De plug wordt in de voorsteekmontage geplaatst: wanneer de schroef wordt aangedraaid, zal de messing plug van binnenin openspreiden en verankeren tegen de wand van het boorgat. Omdat er sprake is van een zeer compacte constructie ben je verzekerd van veel tijdbesparing: de plug zorgt ervoor dat je veel minder tijd kwijt bent met boren.

Messing pluggen: toepassingsgebieden

De toepassingsgebieden van messing pluggen zijn uitgebreid. Zo kun je de plug gebruiken voor het bevestigen van verschillende zaken in beton en metselwerk. Massieve bouwmaterialen zijn geen partij voor deze pluggen. Je kunt de messing pluggen onder andere gebruiken voor lichte en middelzware bevestigingen. De messing plug zal zich uitzetten in het boorgat wanneer er een bout, draadstang of andere type schroef wordt ingebracht. De hoge kwaliteit en de brede inzetbaarheid van messing pluggen zorgen ervoor dat dit type plug veel wordt gebruikt.

Burghouwt’s keuze in de beste messing pluggen

Burghouwt kiest voor Fischer als beste merk voor messing pluggen. Het merk heeft verschillende soorten messing pluggen in het assortiment: het is daardoor altijd mogelijk de geschikte pluggen te vinden voor jouw klus. Het merk Fischer staat daarnaast ook bekend om de goede kwaliteit; het is niet voor niets dat professionals over de hele wereld gebruik maken van de pluggen van dit merk. En ook de Fischer messing pluggen behoren tot de top. Wil je verzekerd zijn van de beste kwaliteit en eenvoudige montage? Dan kies je zeker voor dit merk. Dit zijn de belangrijkste redenen dat Fischer Burghouwt’s keuze is voor de beste messing pluggen.

Zo maak je de beste keuze

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste messing pluggen vindt voor jouw klus? Er zijn verschillende zaken waar je op kunt letten, waaronder:

  • Toepassing: bepaal welke klus je precies wilt uitvoeren, op deze manier weet je zeker dat je messing pluggen nodig hebt.
  • Diameter: zorg ervoor dat de plug de juiste diameter heeft voor de schroef of bout die je wilt inbrengen. Daarom moet je eerst bepalen welke schroeven je nodig hebt: op basis daarvan schaf je de messing pluggen aan.