Hollewandpluggen

De beste bevestiging creëer je met het gebruik van goede bevestigingsmaterialen. En bij Burghouwt ben je altijd verzekerd van de juiste producten. Heb je te maken met een holle wand? Dan kun je gebruik maken van goede hollewandpluggen. Op deze pagina vind je het complete aanbod van hollewandpluggen. Zo wordt het niet alleen makkelijker om snel te vinden wat je zoekt, maar ben je ook verzekerd van de beste kwaliteit. Bij Burghouwt zijn we altijd op zoek naar manieren om jou te helpen met je klus: het aanbieden van de beste bevestigingsmaterialen is er een van. Bekijk jouw mogelijkheden en Burghouwt’s keuze in de beste hollewandpluggen.

Lees meer

Dit moet je weten over hollewandpluggen

Hollewandpluggen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, speciale pluggen die gebruikt voor holle wanden en andere ondiepe materialen. De pluggen zijn verkrijgbaar in verschillende variaties, maar hebben een ding gemeen: ze verankeren zich achter een wand, zodat je verzekerd bent van een sterke bevestiging. Het gebruik van hollewandpluggen is eenvoudig. Zodra je een gat in de wand hebt geboord, kun je de plug inbrengen. Zodra je de schroef indraait in de plug, zal de plug gaan uitzetten aan de achterzijde. Zo ontstaat er een hoge druk op het gat: de plug en de schroef zullen hierdoor beter blijven zitten en op deze manier is er sprake van een stevige bevestiging.

Burghouwt’s keuze in de beste hollewandpluggen

Burghouwt kiest voor Fischer als beste merk voor hollewandpluggen. Als er een goed merk is op het gebied van bevestigingsmateriaal, dan is het Fischer. Dit merk biedt niet alleen een zeer ruim assortiment, maar ook zeer goede kwaliteit. Ook als het gaat om hollewandpluggen ben je bij dit merk verzekerd van zeer goede kwaliteit. Een ander punt waar Fischer om bekend staat is de eenvoudige montage. Het is voor iedere vakman mogelijk om de pluggen van dit merk te gebruiken en monteren. Het gebruiksgemak en de goede kwaliteit zijn de belangrijkste redenen waarom Fischer Burghouwt’s keuze is voor de beste hollewandpluggen.

In 3 stappen de beste keuze maken voor je klus

  • Klus: het is eerst altijd handig om te controleren welk type plug jij het beste kunt gebruiken voor je klus. Er zijn heel veel verschillende pluggen beschikbaar en het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Ga je aan de slag met een holle wand of ondiepe materialen? Dan is de hollewandplug de beste keuze.
  • Uitvoering: hollewandpluggen zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, het is aan jou om te bepalen waar jouw voorkeur naar uitgaat. Bekijk niet alleen de verschillende materialen, maar ook de prijzen en kenmerken.
  • Afmeting: de schroef die je in de plug gaat plaatsen moet wel passen en daarom is het belangrijk om eerst te kijken naar de schroef. op basis daarvan bepaal je wat de maat van de hollewandplug moet zijn.