Gasbetonpluggen

Wil je iets bevestigen aan een betonnen muur? Dan is het belangrijk om hiervoor de juiste producten te gebruiken, waaronder gasbetonpluggen. En omdat je op deze pagina alleen topkwaliteit gasbetonpluggen vindt, ben je verzekerd van een goede uitvoering. Burghouwt doet er alles aan om jou te helpen met de beste materialen en het beste gereedschap en daarom vind je bij ons alleen de beste kwaliteit. Bekijk zelf alle pluggen voor bevestigingen in beton, maar lees ook wat Burghouwt’s keuze is voor de beste gasbetonpluggen van dit moment. Op deze manier ben je nog beter in staat een goede keuze te maken en voer jij jouw klus gegarandeerd beter uit.

Lees meer

Alles over het gebruik van gasbetonpluggen

Gasbetonpluggen zijn pluggen die speciaal zijn bedoeld voor het bevestigen van materialen in betonnen muren. Betonnen muren zijn hard, maar het is niet onmogelijk om hier materialen aan te bevestigen. Het gebruik van gasbetonpluggen is hierbij wel een vereiste: alleen hiermee ben je verzekerd van een goede en stevige verbinding. Met de juiste pluggen is het mogelijk om zware zaken op te hangen tot wel 40 kilo.

Gasbetonpluggen bieden de mogelijkheid om diverse zaken te bevestigen aan cellenbeton. Hoe werkt het gebruik van deze plug? Zoals bij de meeste pluggen het geval is, moet je ook hier eerst voorboren. Daarna kun je met behulp van een hamer de gasbetonplug in het gat tikken. Er is verder geen gereedschap nodig, waardoor je veel tijd en moeite kunt besparen. De plug is voorzien van uitwendige ribben, waardoor er sprake is van een zeer goed sluitende verbinding tussen plug en bouwmateriaal. Op deze manier ben je verzekerd van een goede drukverdeling.

Burghouwt’s keuze in de beste gasbetonpluggen

Burghouwt kiest voor Fischer als beste merk voor gasbetonpluggen. De keuze valt op dit merk vanwege de hoge kwaliteit van de pluggen. De Fischer gasbetonplug is speciaal ontworpen voor het creëren van speciale bevestigingen in cellenbeton. Het is niet alleen heel makkelijk om de betonplug te bevestigen, maar je bent ook nog eens verzekerd van eens zeer sterke bevestiging en verbinding. De topkwaliteit en eenvoudige montage zorgen ervoor dat Fischer Burghouwt’s keuze is voor de beste gasbetonpluggen: bekijk het aanbod zelf op deze pagina.

Dit zijn de voordelen van goede betonpluggen

Er zijn verschillende redenen waarom het slim is om voor gasbetonpluggen te kiezen. Natuurlijk zijn ze in de eerste plaats zeer geschikt voor het maken van verbindingen tussen beton en verschillende materialen. Maar er zijn meer voordelen waar je van profiteert:

  • Optimale drukverdeling: goede gasbetonpluggen hebben speciale buitenribben waardoor er een pasvorm in het zachte bouwmateriaal wordt gesneden. Dit zorgt voor een optimale drukverdeling.
  • Geen gereedschap: behalve een hamer is er verder geen gereedschap nodig voor het bevestigen van de plug.
  • Breed toepasbaar: het is goed mogelijk om de gasbetonpluggen zowel binnen als buiten te gebruiken, waardoor je profiteert van brede toepasbaarheid.