Constructiepluggen

Ben je op zoek naar goede constructiepluggen? Het gebruik van goed bevestigingsmateriaal is belangrijk: het zorgt ervoor dat jij jouw klus goed kunt uitvoeren. En omdat je bij Burghouwt alleen de beste kwaliteit gereedschap vindt, ben je ook in staat om goede constructiepluggen aan te schaffen. Op deze pagina vind je niet alleen het complete aanbod van dit type plug, maar vind je ook meer informatie over het maken van de beste keuze in jouw klus. Ook ontdek je wat Burghouwt’s keuze is voor de beste constructiepluggen van dit moment. Op deze manier wordt het nog makkelijker om goede pluggen te vinden voor je klus.

Lees meer

Dit moet je weten over constructiepluggen

Er zijn heel veel verschillende soorten pluggen beschikbaar die je voor tal van uiteenlopende klussen kunt gebruiken. Maar wanneer gebruik je constructiepluggen? Dit type plug gebruik je voor het bevestigen van onderconstructie, voor onder andere gevels en daken, maar ook andere zaken zoals deuren, poorten, zware hangkasten en kabelgoten. De constructiepluggen hebben een lange schacht, waardoor het mogelijk is de plug direct in de ondergrond te bevestigen, door het montagestuk heen. Deze pluggen kunnen zeer hoge belasting aan, waardoor je verzekerd bent van een sterke bevestiging. Er zijn verschillende soorten constructiepluggen verkrijgbaar, waardoor je altijd de juiste keuze kunt maken.

Burghouwt’s keuze in de beste constructiepluggen

Burghouwt kiest voor Fischer als beste merk voor constructiepluggen. De keuze is gebaseerd op de hoge kwaliteit van de Fischer pluggen. Het merk heeft niet alleen een ruim aanbod, maar zorgt er ook voor dat je met deze pluggen verzekerd kunt zijn van topkwaliteit. De constructiepluggen van Fischer zijn zo gemaakt, dat ze zeer hoge belasting aankunnen en hiermee behoren de pluggen tot de beste ter wereld. Wanneer je verzekerd wilt zijn van de beste kwaliteit, is het zeker een aanrader om voor Fischer constructiepluggen te kiezen. Dit is de reden dat Fisher Burghouwt’s keuze is voor de beste constructiepluggen.

De beste pluggen kiezen in 3 stappen

Hoe zorg je ervoor dat je de beste keuze maakt voor constructiepluggen? In 3 stappen vind jij de beste constructiepluggen voor jouw klus: ontdek ze hier:

  • Montagedikte: maak je keuze op basis van het materiaal dat je wilt gaan bevestigen en wat de dikte van dit materiaal is. De montagedikte bepaalt wat voor soort constructieplug je nodig hebt.
  • Verankeringsdiepte: de verankeringsdiepte is een belangrijke factor in het maken van een keuze. De meeste pluggen hebben twee verankeringsdiepten waardoor ze voor allerlei toepassingen geschikt zijn
  • Afmetingen: kijk naar de lengte van de schacht en de sleutelwijdte van de plug. Baseer dit op het materiaal dat je gaat bewerken en waar je de plug voor nodig hebt.