Slagschroefnagels

De beste slagschroefnagels aanschaffen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, want bij Burghouwt ben je op de juiste plek. Hier bieden we alleen de beste producten aan voor jouw klus en ben je zo in staat de beste resultaten te behalen. Het maakt niet uit of je zelf iets in je woning gaat verbouwen of dat je voor een professionele klus de beste materialen nodig hebt: bij Burghouwt staan we voor je klaar met goede bevestigingsmaterialen van topmerken. Bekijk ook ons aanbod slagschroefnagels en ontdek hoe je in slechts 3 stappen de beste slagschroefnagels voor jouw klus aanschaft. Zo makkelijk kan het zijn.

Lees meer

Wat zijn slagschroefnagels?

Slagschroefnagels zijn een speciaal type nagel die je gebruikt voor het verankeren van materialen in hout. De slagschroefnagels zijn voorzien van een gewalste schroefdraad. Deze schroefdraad zal zich in het hout vastdraaien zodra je de nagel inslaat. Bij zachte houtsoorten is het niet nodig om voor te boren; dit is wel nodig wanneer er sprake is van harde houtsoorten. Je kunt de slagschroefnagel achteraf met een schroevendraaier verwijderen. Bij een houtverbinding is het dan ook slim om te kijken naar de mogelijkheden van een slagschroefnagel. Hiermee ben je verzekerd van een goede verbinding: bekijk je mogelijkheden in het Burghouwt assortiment.

De toepassingen van nagels bij jouw klus

Het is goed mogelijk om de slagschroefnagels op diverse manieren te gebruiken. Wil je iets vastmaken in hout of is er een andere verbinding tussen hout en een ander materiaal: dan maak je gebruik van slagschroefnagels. Wanneer je een houtconstructie van ankerwerk wilt voorzien is het aan te raden om gebruik te maken van dit type nagel. Er zijn verschillende soorten slagschroefnagels beschikbaar: zo kun je onder andere kiezen voor een uitvoering met verzonken kop, maar is het ook mogelijk om een slagschroefnagel te kiezen met een verzinkte platkop. Er zijn ook combinaties van slagschroefspijkers met plug die je kunt gebruiken voor onder andere interieurbouw.