Ribnagels

In je zoektocht naar goede bevestigingsmaterialen kun je altijd bij Burghouwt terecht. We zorgen niet alleen voor een ruim assortiment, maar je bent ook nog eens verzekerd van de beste kwaliteit. Ook als het gaat om ribnagels is het heel makkelijk om goede keuzes te maken: bij ons vind je alleen topproducten voor bevestiging van verschillende materialen. Bekijk hier het aanbod ribnagels, lees meer over dit bevestigingsmateriaal en ontdek hoe je de beste ribnagel kiest voor jouw klus. Op deze manier ben jij in staat om jouw klus optimaal uit te voeren en profiteer je van het best mogelijke resultaat.

Lees meer

Wat zijn ribnagels?

Ribnagels zijn speciale nagels waarmee het mogelijk is om verschillende materialen aan beton te bevestigen. Ribnagels worden ook wel betonspijkers genoemd. De naam ribnagel komt door de aanwezigheid van ribbels op de spijker. Deze ribbels zorgen ervoor dat de spijker zich goed vasthecht in beton en er sprake is van een stevige verbinding: de overlangse groeven zorgen voor extra grip. Ribnagels worden gemaakt van gehard staal en zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Bij Burghouwt kun je onder andere terecht voor een ribnagel met verzonken kop. Hierdoor kun je na het maken van een verbinding de nagel heel goed wegwerken en zie je deze niet meer zitten.

De toepassingen van ribnagels

Er zijn verschillende manieren waarop ribnagels worden toegepast. Vanwege de speciale ribbels worden deze spijkers vooral gebruikt voor het bevestigen van verschillende soorten materialen aan beton. Zo kun je onder andere denken aan het plaatsen van metaalplaten, platen of latten op beton en baksteen. Hier zijn de ribnagels perfect voor, waardoor je zeker bent van een goede verbinding. Het is goed om te weten dat er ook stalen spijkers zijn onder ribbels: deze gebruik je bijvoorbeeld voor het bevestigen van lijsten en profielen op hout of licht metselwerk. De ribnagels hebben, dankzij de speciale ribbels in de lengte, de mogelijkheid zich extra goed in beton te hechten.

Bekijk het aanbod bij Burghouwt

Het aanbod bij Burghouwt is groot. Je kunt hier terecht voor heel veel soorten nagels en draadkrammen, waardoor je altijd kiest wat je nodig hebt. En wanneer je een toepassing wilt voor beton, is de ribnagel een uitstekende keuze. Bekijk ook de andere mogelijkheden voor bevestigingsmaterialen en kijk wat het beste past bij jou klus. Op deze manier ben je in staat om altijd de beste kwaliteit bevestigingsmateriaal aan te schaffen. Burghouwt helpt je graag in het maken van de beste keuzes. Bekijk jouw mogelijkheden online.