Klisjesnagels

De beste kwaliteit klisjesnagel aanschaffen? Dan ben je bij Burghouwt aan het juiste adres. Hier vind je alle goede bevestigingsmaterialen die jij nodig kunt hebben voor het maken van een bevestiging tussen twee materialen. En omdat er zoveel mogelijkheden zijn, is het wel zo prettig om te kunnen kiezen tussen meerdere opties. Bij Burghouwt hechten we veel waarde aan verstandig bouwen, en daarom vind je bij ons alleen bevestigingsmaterialen en gereedschap van de beste kwaliteit en de beste merken. Zo ben jij in staat jouw klus goed uit te voeren. Bekijk het aanbod van klisjesnagels in het assortiment en kies gegarandeerd voor topkwaliteit.

Lees meer

Wat zijn klisjesnagels?

Een klisjesnagel, ook wel klisnagel genoemd, is een nagel die je gebruikt voor het vastzetten van een klis of klamp. Een klisnagel is ideaal voor het bevestigen van klampen, zonder dat je de vloer hierbij beschadigd. Een klis of klam is een houten blok of een deel van plaatmateriaal dat je gebruikt voor het aan elkaar bevestigen van verschillende delen van een object, maar ook voor het verschuiven van een voorwerp. Ook kun je hiermee iets vastklemmen of ondersteunen. Met het gebruik van een klisjesnagel wordt de toepassing van een klis of klamp een stuk eenvoudiger.

Alles over de toepassing van de klisnagel

Wil je gebruik maken van een klisnagel? Dan is het belangrijk om de nagel op de juiste manier te gebruiken. Het is eerst belangrijk om gaatjes te boren door het klisje in het beton. De nagel is iets gedraaid, waardoor het klisje muurvast op het beton komt te zitten. Verwijder de klisjesnagel snel door met een moker tegen de zijkant van het klisje te slaan. Hierdoor breekt de nagel af en ben je verzekerd van een goede bevestiging, zonder dat er sprake is van beschadiging.

Bekijk jouw mogelijkheden bij Burghouwt

Bij Burghouwt vind je altijd de beste producten voor het bevestigen van materialen. Want met het gebruik van de juiste producten ben je in staat een goede verbinding te maken tussen twee materialen. Zo ben je weer verzekerd van het best mogelijke resultaat en is het uitvoeren van de klus ook veel sneller te realiseren. Bekijk zelf de opties voor de aanschaf van klisjesnagels in het assortiment en profiteer van snelle bestelling en verzending. Zo kun jij snel aan de slag met je klus.