Gasbetonnagels

In je zoektocht naar goede bevestigingsmaterialen kun je altijd bij Burghouwt terecht. Bij ons staan kwaliteit en verstandig bouwen hoog in het vaandel: we doen er alles aan om jou als vakman te helpen met de beste kwaliteit producten voor iedere klus. Of je nu een ervaren professional bent of een beginnende doe-het-zelver: met de juiste producten ben je veel beter in staat een klus goed uit te voeren en ben je ook verzekerd van een beter resultaat. Bekijk ook het aanbod gasbetonnagels bij Burghouwt en lees meer over het gebruik van dit bevestigingsmateriaal. Het wordt op deze manier nog makkelijker om een goede keuze te maken.

Lees meer

De werking van gasbetonnagels

Gasbetonnagels zijn speciale type nagels die geschikt zijn voor het bevestigen van diverse materialen aan gasbeton of cellenbeton. Een belangrijk kenmerk van de gasbetonnagel is de wokkelvorm: dit zorgt ervoor dat de nagel extra grip heeft op poreus materiaal. De gasbetonnagel is gemaakt van RVS en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Op deze manier is het altijd mogelijk om voor een geschikte gasbetonnagel te kiezen waarmee je een klus op de juiste manier kunt uitvoeren.

Hoe worden gasbetonnagels toegepast?

Het gebruik van gasbetonnagels is zeer eenvoudig. Het is zelfs mogelijk om de betonnagels direct in cellen- of gasbeton te slaan: voorboren is hierbij niet nodig. Omdat je niet hoeft voor te boren zullen de cellen van het beton rondom de nagel blijven hierdoor verdicht: dit zorgt ervoor dat de gasbetonnagel goed vast zit. Je moet eerst de huls in het cellen- of gasbeton slaan met een hamer, daarna sla je de nagel in de huls. Door de gleuf in de huls zal de nagel zich vastdraaien in het beton, waarna er sprake is van een optimale bevestiging. Je kunt de gasbetonnagels gebruiken voor tal van toepassingen. Denk hierbij aan het vastzetten van plinten en houten latten, maar ook voor het ophangen van schilderijen of spiegels.

Bekijk Burghouwt’s aanbod: alleen de beste kwaliteit

In het aanbod van Burghouwt kun je altijd vinden wat je zoekt. Ook wanneer je graag een gasbetonnagel wilt aanschaffen kun je hiervoor terecht op deze website. Het complete aanbod voor de ervaren en beginnende vakman vind je hier. Naast een ruim aanbod ben je ook altijd verzekerd van de beste kwaliteit. De beste gasbetonnagels en andere bevestigingsmaterialen van topmerken als DeWalt, HJZ en Fischer vind je hier allemaal op één plek. Bekijk de mogelijkheden voor bevestigingsmaterialen bij Burghouwt.

De beste keuze maken voor jouw klus

Hoe kies je de beste gasbetonnagels voor jouw klus? Het is in de eerste plaats belangrijk om de klus te bepalen. Ga je een schilderij of spiegel ophangen? Dan heb je mogelijk baat bij het gebruik van een gasbetonnagel: kijk met wat voor soort beton je te maken hebt, zodat je zeker weet welke nagel je hiervoor moet gebruiken. Daarnaast is het slim om de juiste afmetingen te kiezen: er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar.