Draadnagels

Bij Burghouwt staat verstandig bouwen centraal: dit betekent niet alleen dat we heel veel producten bieden voor iedere vakman, maar ook dat we de beste producten aanbieden voor jouw klus. Wij geloven dat een goed uitgevoerde klus begint met het gebruik van de beste materialen. En we geloven ook dat de beste materialen niet altijd duur hoeven te zijn. Ook als je op zoek bent naar draadnagels vind je hier een ruim aanbod met goede en betaalbare mogelijkheden. Zo ben je altijd in staat om een klus goed uit te voeren. Bekijk hier al je opties en schaf de beste draadnagels aan bij Burghouwt.

Lees meer

Alles over draadnagels

Een draadnagel is een bevestigingsmateriaal dat is gemaakt van staaldraad. Een draadnagel is eigenlijk een “ouderwetse” spijker. Draadnagels hebben aan de ene zijde een punt, en aan de andere zijde een platte kop. De kop kan ook bol zijn en we kennen ook de “verloren” kop; dan zit er bijna geen kop op en kan je de nagel mooi verzinken. Het is met draadnagels mogelijk om meerdere objecten met elkaar te verbinden. Er zijn verschillende manieren waarop draadnagels gebruikt kunnen worden. Zo kun je ze gebruiken voor het vastzetten van hout, maar zijn er ook uitvoeringen die gericht zijn op andere materialen, zoals gasbeton, staal of asfalt. Draadnagels zijn gemaakt van staaldraad en kunnen zowel met een hamer in het hout worden geslagen als met een spijkerpistool in hout worden geschoten.

Het gebruik van draadnagels bij een klus

Het gebruik van draadnagels komt veel voor bij een klus. Je kunt hierbij verbindingen maken tussen twee of meer voorwerpen. Draadnagels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor het goed mogelijk is om een geschikte nagel te kiezen voor jouw klus. Zo kun je kiezen voor zowel korte als lange draadnagels, maar ook draadnagels met een platte kop of een verloren kop. De keuze die jij maakt is vooral afhankelijk van de klus die je gaat uitvoeren. Een draadnagels is vrij eenvoudig in gebruik en is daardoor heel makkelijk toepasbaar voor zowel beginnende vakmannen als professionals.

Hoe kies je de beste draadnagel?

De beste draadnagel kiezen doe je op basis van de klus die je moet uitvoeren. Maak je een verbinding die je daarna onzichtbaar moet maken met plamuur, bijvoorbeeld in de muur? Dan is het slim om te kiezen voor een draadnagels met verloren kop. Deze kun je na afloop nog makkelijker wegwerken en is dan niet meer zichtbaar. Maakt het niet zoveel uit dat de kop na afloop nog zichtbaar is, dan kun je ook kiezen voor een draadnagel met platte kop. Bekijk daarom vooral wat je moet doen en welk resultaat je hierbij wil behalen. Op deze manier maak je gegarandeerd de juiste keuze.

Bekijk het complete Burghouwt aanbod

Met het Burghouwt aanbod van draadnagels is het altijd mogelijk om de juiste keuze te maken. Bekijk alle soorten draadnagels in het assortiment en vergelijk ze op uitvoering, merk en prijs. Zo kun je de beste keuze maken en weet je zeker dat je de juiste draadnagels kiest voor jouw klus. Verstandig bouwen? Bekijk het complete Burghouwt aanbod en bekijk de beste bevestigingsmaterialen zodat jij jouw klus op de best mogelijke manier uitvoert.