Vleugelmoeren

Met het gebruik van de juiste moeren kies je voor een sterke verbinding en profiteer je nog langer van een goed resultaat. Daarom bieden we bij Burghouwt een ruim aanbod van verschillende soorten moeren en is het nog makkelijker om te vinden waar je naar op zoek bent. Op deze pagina vind je alle vleugelmoeren in het assortiment en kun je daardoor heel makkelijk en snel je bestelling plaatsen. En omdat we voor verstandig bouwen staan, ben je bij ons altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Lees meer

Dit moet je weten over vleugelmoeren

Er zijn heel veel verschillende soorten moeren beschikbaar. Het is daardoor lastig om te bepalen wanneer je welke moer nodig hebt. Een van de opties die je hebt is de vleugelmoer. De vleugelmoer is een variant op de standaard moer: het is voorzien van twee ‘vleugels’ aan de zijkanten. Deze uitsteeksels maken het een stuk makkelijker om een moer aan te draaien, zonder dat je hierbij ander gereedschap nodig hebt.

Alle voordelen op een rij

  • Makkelijke montage: met het gebruik van vleugelmoeren ben je heel goed in staat om een eenvoudige montage te realiseren van een bout.
  • Corrosiebestendig: een moer is verzinkt en is voorzien van een beschermingslaag, waardoor roest geen kans maakt. Je maakt hiermee dan ook een duurzame keuze.
  • Diverse maten: het is mogelijk om een vleugelmoer in diverse maten te bestellen, waardoor deze altijd goed aan zal sluiten op de schroef of moer in kwestie.

De beste keuze maken in 3 stappen

  • De klus: voordat je een keuze maakt gaat is het slim om te bepalen wat je precies gaat doen en wat voor type moer hier het beste bij aansluit. Wanneer je verder geen gereedschap wilt gebruiken is de vleugelmoer de perfecte keuze.
  • Maat: kijk goed naar de afmetingen van de bout die je gaat gebruiken voor het maken van een verbinding. De vleugelmoer moet hier perfect op passen, zodat er sprake is van een sterke bevestiging.
  • Opties: er zijn niet alleen verschillende soorten afmetingen, maar ook diverse uitvoeringen op het gebied van materiaal. Bekijk wat je opties zijn en vergelijk op prijs en kwaliteit. Bij Burghouwt kun je altijd rekenen op de beste kwaliteit vleugelmoeren.
  • Bekijk het ruime aanbod van Burghouwt

    Bij Burghouwt ben je verzekerd van een ruim aanbod en is het nog makkelijker om voor kwaliteit te kiezen. Daarom gingen al heel veel vakmannen jou voor met het bestellen van topkwaliteit vleugelmoeren in deze webshop. Bekijk het aanbod, vergelijk de mogelijkheden en schaf gegarandeerd goede vleugelmoeren aan waarmee je jouw klus goed kunt klaren.