Verbindingsmoeren

In je zoektocht naar kwalitatieve materialen kom je altijd bij Burghouwt uit. We bieden niet alleen de beste producten, maar je bent ook verzekerd van een ruim aanbod. Daardoor ben je in staat je klus goed uit te voeren en profiteer je van het beste resultaat. In de webshop vind je alles wat je nodig hebt, welke klus je ook gaat uitvoeren. Op deze pagina vind je een overzicht van alle verbindingsmoeren voor het creëren van een verbinding tussen twee materialen. Bekijk het aanbod, vergelijk de mogelijkheden en maak de beste keuze in jouw klus. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt.’

Lees meer

Wat zijn verbindingsmoeren?

Verbindingsmoeren, ook wel koppelmoeren genoemd, zijn speciale soorten moeren die gebruikt om een verbinding te maken tussen draadeinden en draadstangen. Draadeind of -stang heeft geen kop maar is over de hele lengte voorzien van schroefdraad. Op deze manier is het mogelijk om hier aan beide kanten een moer op te draaien. Verbindingsmoeren zijn altijd gemaakt van metaal en is aan de binnenzijde voorzien van schroefdraad. De buitenkant is meestal zeskantig, waardoor het mogelijk is om de moer met een sleutel vast en los te draaien.

Het gebruik van verbindingsmoeren brengt verschillende voordelen met zich mee. In de eerste plaats zorgen ze voor een sterke en veilige verbinding omdat de groeven van de moer en het draadeind met elkaar verweven raken. Er zijn daarnaast verschillende variaties beschikbaar voor de verbindingsmoer, waardoor het altijd mogelijk is om een uitvoering te vinden die perfect aansluit op de klus die je gaat uitvoeren. Bekijk al je mogelijkheden in het Burghouwt assortiment.

De beste keuze in je klus maak je zo

Om er zeker van te zijn dat je een goede keuze maakt voor je klus is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je op bepaalde zaken let. Hier vind je een overzicht van de aandachtspunten die je mee kunt nemen in het maken van een keuze in verbindingsmoeren:

  • Lengte: de lengte varieert per verbindingsmoer en daarom is het slim om te kijken wat de beste keuze is voor de klus die je gaat uitvoeren. Zo weet je zeker dat alles goed op elkaar aansluit en je zeker bent van een veilige verbinding.
  • Afwerking: je kunt kiezen voor een standaard verbindingsmoer, maar er zijn ook verzinkte varianten. Ook kunnen ze geplateerd zijn met een ander materiaal of voorzien zijn van een verf- of coatlaag.
  • Uiterlijk: de meeste verbindingsmoeren zijn zeskantig en open in het midden aan de boven- en onderkant. Er zijn echter ook andere varianten verkrijgbaar. Bekijk je opties in het Burghouwt assortiment.