Inslagmoeren

Het maakt niet uit wat je gaat doen en wat je hiervoor nodig hebt: een compleet aanbod van gereedschap en materialen vind je bij Burghouwt. Onze webshop bestaat uit een ruim assortiment met alleen de beste producten. Op deze manier waarborgen we topkwaliteit en is het voor jou nog makkelijker om de juiste artikelen te vinden voor jouw klus. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt is dan ook onze slogan’: we staan voor jou klaar met alleen de beste producten en dat kun je zelf gaan ontdekken. Ook als het gaat om inslagmoeren ben je bij ons op de juiste plek voor topkwaliteit: ervaar het in de webshop.

Lees meer

Wat zijn inslagmoeren?

Inslagmoeren zijn een type moer die je kunt gebruiken voor het bevestigen van een bout of draadeind bij hout. Het is mogelijk om een inslagmoer op verschillende manieren toe te passen. Je kunt het onder andere gebruiken voor het bevestigen van sluitingen, handgrepen of scharnieren. Een inslagmoer gebruik je als volgt: je boort eerst een gat voor en daarna sla je de moer in het gat. Vervolgens kun je hier de bout indraaien. De toepassing van inslagmoeren is niet alleen makkelijk, maar ook snel. Onderstaand lees je alles over de voordelen van inslagmoeren.

Alles over de voordelen van inslagmoeren

  • Veilige verbinding: het gebruik van een inslagmoer voorkomt dat een schroef door het hout wordt getrokken, en hiermee kies je dan ook voor een sterke en veilige verbinding.
  • Makkelijke montage: de moer is voorzien van weerhaken en dit voorkomt dat de moer niet meedraait als de bout aan de andere kant van het hout wordt aangedraaid.
  • Niet zichtbaar: een inslagmoer is niet zichtbaar aan de andere kant van het hout, waardoor je altijd zeker bent van een strakke afwerking.

Zo maak jij gegarandeerd de beste keuze

Voordat je inslagmoeren aanschaft is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Zo bepaal je van tevoren altijd de klus die je gaat uitvoeren en wat je hiervoor nodig hebt: zo voorkom je de aankoop van verkeerde moeren. Is er sprake van een bevestiging die zwaar belast gaat worden? Dan is het meestal slimmer om voor rampamoeren te kiezen. Ook deze zijn in de webshop te vinden. Kijk ook altijd naar de afmetingen van de inslagmoeren: deze moet aansluiten op de schroef of bout die je gaat inslaan. Kies voor topkwaliteit van Burghouwt en schaf hier de beste inslagmoeren aan voor jouw klus. Zo maken we het jou graag makkelijk: ontdek het zelf.