Deuvels en Lamellos

Deuvels of lamellos nodig? Het maakt niet uit welke klus je gaat uitvoeren en waarvoor je deze producten wilt gebruiken. Op deze pagina vind je een uitgebreid aanbod van diverse mogelijkheden en schaf je gegarandeerd topkwaliteit aan. Het gebruik van duurzame producten wordt belangrijker dan ooit en dat begrijpen we bij Burghouwt maar al te goed. Onze slogan ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’, slaat dan ook op het aanbieden van de beste, duurzame producten waarmee je als vakman iedere klus klaart. Grote en kleine projecten vormen geen uitdaging meer dankzij de garantie op de beste kwaliteit. Ontdek je mogelijkheden bij Burghouwt!

Lees meer

Ontdek de aandachtspunten voor het kopen van deuvels en lamellos

Waar moet je op letten in het uitkiezen van deuvels en lamellos? Er zijn een aantal belangrijke zaken die je mee kunt nemen wanneer je een keuze gaat maken. Hier vind je een aantal aandachtspunten op een rij:

  • Toepassing: het is goed om te weten dat deuvels en lamellen voornamelijk worden gebruikt bij houten verbindingen. Wanneer je op zoek bent naar een stevige en gemakkelijke verbinding is het zeker slim om eens te kijken naar de mogelijkheden van deuvels en lamellos.
  • Type: bepaal van tevoren welk type deuvel je nodig hebt aan de hand van de diameter. Op basis van het hout dat je wilt verbinden, kies je de juiste formaat deuvel.
  • Pasvorm: lamellos zijn verkrijgbaar in meerdere soorten en maten. Het is belangrijk om de juiste pasvorm te kiezen, want hiermee creëer je een nauwkeurige verbinding die probleemloos in de groef past.

De voordelen van goede bevestigingsmaterialen

Er zijn tal van situaties waarbij deuvels en lamellos de perfecte verbinding creëren. Over het algemeen worden deuvels gebruikt bij houtverbindingen en ook lamellos gebruik je als verbindingsplaatjes bij hout. Beide producten hebben als grote voordeel dat ze gemak bieden, maar tegelijkertijd ook een stevige verbinding. Dit betekent dat zowel vakmensen als doe-het-zelvers veel gebruik maken van deuvels en lamellos. Bij Burghouwt vind je verschillende soorten en vind je gemakkelijk en snel waar je naar op zoek bent. Bevestigingsmaterialen zijn onmisbaar voor iedere klusser; of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver. Iedereen heeft baat bij de aanschaf van topkwaliteit producten.

Deuvels en lamellos: bestel bij Burghouwt

Bij Burghouwt kun je in ieder geval op één ding rekenen: je kiest gegarandeerd voor topkwaliteit. Dit zorgt er voor dat je iedere klus op een goede en verstandige manier uitvoert, waardoor jij het beste resultaat behaalt. Daarnaast maken we ook bestellen eenvoudig en zorgen we ervoor dat je producten snel worden geleverd. Ervaar zelf de voordelen van bestellen bij Burghouwt en schaf hier je deuvels en lamellos aan.