Injectiehulzen

Ben je op zoek naar goed bevestigingsmateriaal en benodigde accessoires? Voor alle belangrijke producten kun je bij Burghouwt terecht. Ook als het gaat om chemische verankeringen en de bijbehorende producten ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je het aanbod van injectiehulzen, welke onmisbaar zijn bij het aanbrengen van mortel voor een chemische verankering. Je leest hier niet alleen meer over je mogelijkheden, maar hier ontdek je ook hoe je de beste keuze maakt op het gebied van chemische verankering.

Lees meer

Alles over de werking van injectiehulzen

Een injectiehuls wordt gebruikt voor het aanbrengen van speciaal injectiemortel voor geperforeerde bakstenen. Hoe werkt het gebruik van injectiehulzen? De huls wordt in het boorgat gestoken: vanaf de bodem van de injectiehuls wordt deze met mortel gevuld. Bij het plaatsen van de ankerstang zal de mortel de netstructuur naar buiten drukken en zichzelf passend verbinden met geperforeerde baksteen. Op deze manier wordt de belasting overgedragen aan het bouwmateriaal en kies je voor een veilige en stevige bevestiging.

Waarom injectiehulzen gebruiken?

Het gebruik van injectiehulzen is belangrijk om een aantal redenen. In de eerste plaats zorgt de injectiehuls ervoor dat de mortel gelijkmatig wordt verdeeld over het boorgat. Dit heeft weer als gevolg dat er sprake is van een veilige bevestiging. De netstructuur van de injectiehuls maakt het mogelijk dat er een passende verbinding ontstaat in geperforeerde bakstenen. Je kiest niet alleen voor optimaal gemak, maar ook voor een sterk en veilig resultaat bij geperforeerde bakstenen.

In 3 stappen de beste hulzen voor je klus

Wil je gebruik maken van injectiehulzen voor het aanbrengen van mortel voor een chemische verankering? Dan is het eerst belangrijk om te bepalen welke klus je gaat uitvoeren en welke producten je hierbij het beste kunt gebruiken. Hier lees je hoe je in 3 stappen de beste keuze maakt voor jouw klus:

  • Klus: een goede keuze maken doe je vrijwel altijd op basis van de klus die je gaat uitvoeren. Bekijk jouw mogelijkheden en ontdek welke ankers hier het beste bij passen.
  • Uitvoering: zorg ervoor dat de juiste producten kiest die goed aansluiten op jouw klus. Een ervaren vakman heeft vaak meer baat bij glascapsules, terwijl kunstharspatronen weer de beste keuze zijn voor de beginnende vakman.
  • Accessoires: ga je aan de slag met kunstharspatronen? Dan heb je hiervoor ook injectiehulzen nodig waarmee je de mortel netjes en gelijkmatig kunt aanbrengen.

De juiste chemische verankering bestel je heel makkelijk en snel online bij Burghouwt. Hier bekijk je het aanbod en heb je meteen overzicht in je mogelijkheden. Vervolgens kun je vergelijken en het beste product aanschaffen voor jouw klus. Bekijk zelf het gemak van Burghouwt en koop hier jouw injectiehulzen. Zo wordt het uitvoeren van je klus nog makkelijker.