Glascapsules

Het gebruik van glascapsules komt steeds vaker voor. Wanneer je een betonnen verbinding wilt maken en verzekerd wilt zijn van een sterke verankering is het gebruik van glascapsules een goede optie. Bij Burghouwt kun je altijd terecht voor topkwaliteit glascapsules die je heel makkelijk en snel kunt gebruiken. Maar wat zijn nu de voordelen van dit type verankering en waarom zou je hiervoor kiezen? Op deze pagina vind je niet alleen meer informatie over glascapsules, maar lees je ook de voordelen en ontdek je hoe je de beste keuze maakt voor jouw klus.

Lees meer

Wat zijn glascapsules?

Glascapsules zijn een type chemische verankering die je kunt gebruiken voor het maken van verbindingen aan beton. Het gaat om een capsule met chemisch middel dat in glas is ingesloten. Een chemisch anker in de vorm van glascapsules is populair, omdat het hiermee mogelijk is om hoge lasten beton te dragen. Een glascapsule is de tegenovergestelde optie van een injectiemortel, dat je vaak gebruikt met kunstharspatronen. Wat voor jou de beste keuze is, is afhankelijk van de klus die je gaat uitvoeren. Het is dan ook belangrijk om van tevoren te bepalen wat je moet doen en welke optie hierbij het beste is.

Alle voordelen van glascapsules als chemische verankering

Waarom zou je kiezen voor glascapsules als chemische verankering, in plaats van injectiemortel? Het gebruik van glascapsules is vooral voordelig omdat je hiermee veel veiliger kunt werken. Daarnaast kies je voor een glascapsule omdat je hiermee exact de juiste hoeveelheid mortel gebruikt. Wanneer je teveel mortel gebruikt, zal dit uiteindelijk verspilling en/of tekort opleveren: dit is bij glascapsules nooit het geval. Wat zijn andere voordelen?

  • Makkelijk in gebruik: het enige wat je hoeft te doen is het aanbrengen van het anker in het boorgat met een draaiende beweging. Het glas gaat kapot in het boorgat, waar het mortel zich in vastzet.
  • Snelle montage: je hoeft het boorgat niet te reinigen voordat je het chemische anker aanbrengt. Dit is bij een injectiemortel wel het geval en met het gebruik van glascapsules bespaar je dan ook tijd.

Zo kies jij de beste glascapsules voor je klus

Het hoeft niet veel tijd te kosten om de beste glascapsules voor je klus te kiezen. Bij Burghouwt vind je alleen de beste producten, waardoor je al verzekerd bent van topkwaliteit. Dit zorgt er weer voor dat je jouw klus op de juiste manier kunt uitvoeren en verzekerd kunt zijn van het beste resultaat. Een goed resultaat begint met de aanschaf van de juiste producten. Daarom is het slim om goede glascapsules aan te schaffen: en dit is mogelijk bij Burghouwt. Bekijk het aanbod, plaats je bestelling en ontvang deze snel in huis. Zo kun je snel aan de slag met je klus.