Krammen

Bij Burghouwt staat kwaliteit hoog in het vaandel: je kunt hier dan ook terecht voor een ruim aanbod van goed gereedschap. Ben je op zoek naar bevestigingsmiddelen? Het creëren van een goede en sterke bevestiging is belangrijk bij je klus en bij Burghouwt vind je dan ook alleen de beste producten. Op deze pagina vind je het complete aanbod van krammen. Bekijk niet alleen alle krammen in ons assortiment, maar lees ook meer over het gebruik van deze krammen en hoe je de beste keuze maakt voor jouw klus. Zo kies je gegarandeerd voor kwaliteit en is het nog makkelijker om jouw klus goed uit te voeren.

Lees meer

Wat zijn krammen?

Krammen zijn een bevestigingsmiddel die je gebruikt voor het aan elkaar verbinden van meerdere voorwerpen. Je kunt krammen zien als een uitvergrote versie van nieten. Je kunt de krammen eenvoudig en snel in een daarvoor bestemde tacker plaatsen. Een nietpistool zorgt niet alleen voor een snelle, maar ook een stevige bevestiging van meerdere voorwerpen. Het gebruik van krammen komt dan ook veel voor in verschillende toepassingen. In het assortiment van Burghouwt vind je heel gemakkelijk en snel de krammen die jij nodig hebt voor je klus.

Alles over het gebruik van krammen

Krammen zijn toepasbaar in heel veel situaties. Zo kun je dit bevestigingsmateriaal gebruiken bij houten constructies, zowel binnen als buiten. Omdat de meeste krammen gemaakt zijn van staal, zorgen ze voor een goede en sterke verbinding van houten voorwerpen. De meeste krammen zijn daarnaast verzinkt, waardoor ze geschikt zijn voor buitentoepassingen. Verzinkte krammen zijn beter bestand tegen roestvorming en bieden daardoor ook in diverse weersomstandigheden een goede bevestiging.

Bekijk de kwaliteit van Burghouwt krammen

De kwaliteit van Burghouwt krammen is zeer goed: hier vind je onder andere krammen van een topmerken a Senco en Union. We hechten veel waarde aan goede kwaliteit en daarom is het heel makkelijk om bij Burghouwt je producten aan te schaffen: je kiest gegarandeerd voor de beste kwaliteit. Daarnaast is bestellen ook heel makkelijk. Binnen een paar muisklikken plaats je jouw bestelling en ben je verzekerd van een goede keuze. Bestel vandaag nog jouw krammen online.

Zo maak je de beste keuze in je klus

  • Klus: voordat je krammen bestelt, is het eerst belangrijk om de klus te bepalen. Zo weet je zeker wat je nodig hebt en welk type kram hier het beste bij aansluit.
  • Lengte: krammen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Bekijk de dikte van het hout waar je doorheen moet en schaf op basis daarvan de juiste krammen aan.
  • Opties: ga je voor verzinkte krammen of kijk je naar de mogelijkheden van stalen krammen? Vergelijk de verschillende opties in het Burghouwt assortiment en maak de beste keuze in jouw klus.