Coilnagels

Een klus begint bij het aanschaffen van de juiste producten. En of je nu groot gereedschap nodig hebt of kleine bevestigingsmaterialen: voor de juiste producten kun je altijd bij Burghouwt terecht. Hier vind je een ruim aanbod van alle belangrijke benodigdheden voor iedere klus. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is al jaren onze slogan: we helpen jou graag met het aanschaffen van topkwaliteit gereedschap, zodat het nog makkelijker wordt om jouw klus goed uit te voeren. Bekijk hier het aanbod van coilnagels en ontdek hoe je eenvoudig en snel de beste producten aanschaft.

Lees meer

Alles over het gebruik van coilnagels

Coilnagels, ook wel ringnagels genoemd, zijn speciale nagels die op een rol zijn aangebracht. Deze nagels kun je heel makkelijk in een hiervoor bestemde tacker plaatsen en sterke bevestigingen creëren. De nagels zitten op een rol en zijn voorzien van een kleine ring: op deze manier zit het beter vast. De spijkers op rol staan in een hoek van 15 graden en zijn geschikt voor vrijwel alle merken tackers. Het gebruik van coilnagels komt voor bij verschillende klussen. Zo zie je deze nagels terug in timmerwerk, maar ook bij het bevestigen van gipsplaten, gevelbekleding, wandpanelen en meer. Voor zowel interieur als exterieur worden deze nagels gebruikt.

Bekijk hier de voordelen coilnagels

Coilnagels brengen een aantal grote voordelen met zich mee. In de eerste plaats zitten deze spijkers altijd in grote hoeveelheden op een rol, waardoor je de tacker veel minder vaak hoeft te laden: je kunt lange tijd doen met een nieuwe voorraad. Daarnaast zijn ringnagels zeer breed toepasbaar. Je gebruikt ze voor toepassingen als pallets, kratten, schuttingen, tuinmeubelen en meer. Daarnaast is de coilnagel verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor het goed mogelijk is om het juiste type te kiezen voor jouw klus. Bekijk de mogelijkheden in het assortiment van Burghouwt.

In 3 stappen de beste nagels voor je klus

Hoe zorg je ervoor dat je de beste coilnagels aanschaft voor jouw klus? Dan is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Hier lees je hoe je in 3 stappen de beste coilnagels voor jouw klus aanschaft.

  • Toepassing: coilnagels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor diverse toepassingen. Hoe kleiner de spijkers, hoe groter de hoeveelheid op de rol. Er zijn spijkers voor daktoepassingen, maar ook opties voor andere toepassingen. Bekijk wat je nodig hebt en baseer hier je keuze op.
  • Afwerking: een coilnagel kan op verschillende manieren afgewerkt zijn. Je hebt meer aan een verzinkte nagel wanneer je buitenshuis aan de slag gaat: deze zijn namelijk beter bestand tegen roest.
  • Mogelijkheden: het is altijd belangrijk om jouw opties met elkaar te vergelijken, bijvoorbeeld op merk en prijs. Op deze manier betaal je niet onnodig teveel voor topkwaliteit.