Brads

Wanneer je gaat klussen is het belangrijk dat je gereedschap van goede kwaliteit gebruikt. Dat weten we bij Burghouwt maar al te goed, en daarom kun je bij ons alleen terecht voor de beste producten. We maken het vinden van gereedschap en andere producten die jij nodig hebt voor je klus graag makkelijk. Hier ontdek je niet alleen een ruim aanbod, maar ben je ook altijd verzekerd van goede kwaliteit. Zo ook als het gaat om brads. Op deze pagina vind je het complete aanbod van brads, verkrijgbaar van topmerken als Makita, Senco, Union en DeWalt. Bekijk je mogelijkheden bij Burghouwt en kies voor verstandig bouwen: dat doen we samen.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wat zijn brads?

Brads zijn speciale soorten spijkers die je in een spijkermachine kunt bevestigen. Het zijn dunne nagels die een zeer kleine kop hebben, op deze manier is het mogelijk om de nagels verzonken in hout aan te brengen. Het gebruik van brads komt onder andere voor bij houten constructies. Denk hierbij aan het bevestigen van deurlijsten, plinten en lambrisering. Met het gebruik van brads kies je voor snelheid, maar kun je achteraf het te bewerken oppervlak heel makkelijk afwerken. Dit is dan ook de reden dat veel mensen kiezen voor het gebruik van brads. Deze kun je heel makkelijk en snel online bestellen.

De voordelen van brads bij je klus

  • Verzonken kop: de verzonken kop bij brads zorgt ervoor dat het mogelijk is om de nagels in het hout aan te brengen zodat ze daarna niet meer zichtbaar zijn. Je kunt het oppervlak heel makkelijk naar wens afwerken.
  • Snel werken: doordat je de brads in een afwerktacker plaatst kun je heel makkelijk en snel aan de slag met je klus.
  • Diverse uitvoeringen: brads zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Bekijk daarom de verschillende mogelijkheden en ontdek wat voor jouw klus de beste keuze is.

De beste kwaliteit brads vind je bij Burghouwt

Ben je op zoek naar goede brads? Dan is het zeker goed mogelijk om bij Burghouwt te vinden wat je zoekt. Hier ben je verzekerd van de beste kwaliteit brads van topmerken en schaf je altijd aan wat je nodig hebt. Het ruime aanbod van brads maakt het mogelijk om de beste keuze te maken voor jouw klus. Let niet alleen op het merk, maar ook het type, de afmeting en de uitvoering. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor je klus en je afwerktacker.

Bekijk hier het online aanbod

Bij Burghouwt heb je de keuze uit een groot aanbod van brads van diverse merken. Daardoor is het makkelijk om meteen de juiste keuze te maken voor je klus. Bekijk niet alleen de verschillende merken, maar ook de diverse uitvoeringen. Het vinden van goede brads was nog nooit zo makkelijk. Bekijk jouw opties in het Burghouwt assortiment en schaf vandaag nog topkwaliteit brads aan voor jouw klus.