Afwerknagels

Een klus goed uitvoeren begint bij het aanschaffen van de beste materialen. Bij Burghouwt vind je alleen de beste kwaliteit bevestigingsmaterialen en ander gereedschap. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is onze slogan: we zorgen er graag voor dat jij jouw klus goed kan uitvoeren. Wij geloven dat je een klus het beste kunt uitvoeren wanneer je hiervoor de juiste materialen gebruikt. Daarom vind je bij ons topkwaliteit van de beste merken. Zo ook als het gaat om afwerknagels. Hier bekijk je heel makkelijk en snel ons complete aanbod en ben je verzekerd van een goede aankoop.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dit moet je weten over afwerknagels

Afwerknagels zijn speciale nagels die, zoals de naam doet vermoeden, worden gebruikt voor het afwerken van bepaalde constructies. Afwerknagels zijn lange nagels met een verzonken kop, waardoor het heel goed mogelijk is om het oppervlak te plamuren of op een andere manier af te werken. Je gebruikt afwerknagels in een speciale afwerktacker: deze machine schiet nagels op een hoge snelheid af in het te bewerken materiaal, waardoor er sprake is van een makkelijke en snelle afwerking. Het gebruik van afwerknagels komt veel voor bij verschillende soorten toepassingen.

Wanneer gebruik je afwerknagels?

Afwerknagels gebruik je bij verschillende toepassingen. Deze nagels worden over het algemeen gebruikt bij houten constructies. Onder andere bij aftimmerwerkzaamheden binnenshuis komt het gebruik van afwerknagels veel voor. De sterke en stijve afwerknagel zorgt voor een consistente indringen: de nagel maakt een kleiner gat en is daardoor geschikt voor een goede afwerking. Topkwaliteit afwerknagels zijn daarnaast gemaakt van RVS en daardoor heel goed beschermd tegen roest. Het is dan ook mogelijk om de nagels te gebruiken bij buitentoepassingen.

Bekijk het online aanbod

Het online aanbod van Burghouwt is ruim: je vindt daardoor altijd de juiste afwerknagels voor jouw klus. En omdat je de keuze hebt uit diverse merken en uitvoeringen, ben je verzekerd van de beste kwaliteit. We maken het vinden van goed gereedschap graag makkelijker: hier vind je meteen wat je nodig hebt en kies je daarnaast gegarandeerd voor kwaliteit. Bekijk nu jouw mogelijkheden bij Burghouwt en schaf de beste kwaliteit afwerknagels aan voor jouw klus.

Zo kies je de beste afwerknagels

De beste afwerknagels kiezen? Dan is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Hier vind je een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten:

  • Toepassing: waar ga je aan de slag? Voor buiten toepassingen is het belangrijk dat je kiest voor topkwaliteit afwerknagels die goed bestand zijn tegen tal van weersomstandigheden.
  • Lengte: kijk naar de lengte van de afwerknagels. Het is vooral belangrijk om dit te baseren op het materiaal en de dikte van het materiaal dat je wilt gaan bewerken. Hoe dikker het hout, hoe langer de afwerknagel moet zijn.
  • Merk: vergelijk de afwerknagels van verschillende merken. Onder andere de merken DeWalt, Senco en Union zijn verkrijgbaar in het assortiment van Burghouwt.