Inslagankers

Heb je goede inslagankers nodig voor het bevestigen van een ventilatiesysteem? Het is bij Burghouwt heel goed mogelijk om een kwalitatief inslaganker aan te schaffen die aan jouw wensen voldoet. Bekijk hier de beste inslagankers voor jouw klus, zodat het nog makkelijker is om je klus goed uit te voeren. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is onze slogan en dit betekent dat we er alles aan doen om jou te helpen. Voor zowel beginnende als ervaren vakmannen vind je bij ons een ruim aanbod van de beste kwaliteit bevestigingsmaterialen. Op zoek naar goede inslagankers? Bekijk hier het aanbod en lees wat Burghouwt’s keuze is voor het beste inslaganker.

Lees meer

De werking van inslagankers

Inslagankers zijn te vergelijken met slagankers. Ze bestaan beiden uit een metalen of stalen cilinder die je met een hamer in een boorgat slaat. Aan de achterkant van het cilinder zitten openingen. Doordat je de huls van het anker inboort, komen de openingen in de achterzijde omhoog en zetten ze zich vast in de wand van het boorgat. Op deze manier ontstaat een goed boorgat met ankerverbinding: je kunt hier heel makkelijk een schroefdraad in boren. Er zijn inslagankers met en zonder rand: met rand is handiger omdat je hiermee voorkomt dat de huls het boorgat niet verder in schiet.

Inslagankers: alle toepassingen

Een inslaganker wordt voor verschillende toepassingen gebruikt, met name voor plafonds. Wanneer je bijvoorbeeld een ventilatie- of sprinklersysteem aan het plafond moet worden opgehangen, maak je gebruik van deze ankers. Het is mogelijk om de inslaganker voor zowel binnen- als buitentoepassingen te gebruiken. Hierdoor zijn de ankers breed inzetbaar en zijn er diverse manieren waarop je ze kunt monteren.

Burghouwt’s keuze in de beste inslagankers

Burghouwt kiest voor Fischer als beste merk inslaganker. De keuze is gebaseerd op de zeer goede kwaliteit die de inslagankers van dit merk bieden. Het merk bestaat al jaren en kwam als eerste op de markt met een nylon plug. Vanaf daar is Fischer alleen nog maar gegroeid en vandaag de dag behoort het merk tot een van de vooraanstaande namen op het gebied van bevestigingssystemen. De kwaliteit van Fischer inslagankers is groot, maar daarnaast is ook de bevestiging en montage erg eenvoudig. Hiermee ben je in staat om jou klus goed en snel uit te voeren. De topkwaliteit biedt garantie voor succes en daarom is Fischer Burghouwt’s keuze in de beste inslaganker.

Hoe maak je de beste keuze in je klus?

De beste keuze maken voor je klus doe je door eerst te bepalen wat je precies gaat doen. Er zijn heel veel verschillende soorten ankers, waardoor het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Ga je aan de slag met het monteren van een ventilatiesysteem aan het plafond? Dan is het zeker aan te raden om inslagankers te gebruiken. Bepaal vervolgens ook hoeveel anker je nodig hebt en bekijk de verschillende soorten ankers. Ook heb je mogelijk nog een slagstift nodig voor het correct en veilig aanbrengen van de inslaganker. Bekijk al jouw mogelijkheden online en plaats jouw bestelling gemakkelijk en snel.