Betonschroeven

Het kan zomaar voorkomen dat je ze nodig hebt bij een klus: betonschroeven. En omdat je natuurlijk verzekerd wilt zijn van de beste kwaliteit, kun je hiervoor altijd bij Burghouwt terecht. Hier vind je niet alleen topkwaliteit betonschroeven, maar heb je ook de keuze uit verschillende soorten van diverse merken. Je bent hier aan het juiste adres om de beste betonschroeven te vinden voor jouw klus. Zo voer je de klus op de best mogelijke manier uit, want een goede klus begint met het gebruik van het beste gereedschap. Bij Burghouwt willen we iedere vakman helpen en daarom vind je hier altijd een ruim aanbod.

Lees meer

De werking van betonschroeven

Betonschroeven zijn speciale schroeven die je monteert in beton of andere harde steensoorten. De schroef is voorzien van een grove draad; deze kun je direct na het voorboren in het materiaal monteren. Er zijn verder geen andere materialen nodig om gebruik te kunnen maken van betonschroeven. Boren in beton doe je niet zomaar, hier heb je speciaal gereedschap voor nodig, waaronder een goede boormachine of slagschroevendraaier. Ook het gebruik van goede schroeven is hiervoor belangrijk.

Waarvoor worden deze schroeven gebruikt?

Zoals eerder beschreven worden betonschroeven vooral gebruikt voor beton en andere steensoorten. Betonschroeven hebben een zeer groot draagvermogen en daardoor zijn ze geschikt voor zware materialen. Ga je in beton boren? Dan wordt het zeker aangeraden om de juiste betonschroeven hiervoor te gebruiken. Andere schroeven gebruiken heeft niet zoveel zin, omdat deze niet eens door beton heen komen en daarnaast ook niet geschikt zijn om het zware materiaal te dragen. Betonschroeven zijn niet alleen geschikt, maar daardoor ook snel te gebruiken en monteren. Nadat je hebt voorgeboord hoef je de betonschroeven alleen nog maar in te draaien.

Burghouwt’s keuze in de beste betonschroeven

Burghouwt kiest voor DeWalt en Fischer als beste merken voor betonschroeven. De twee merken zijn al jaren bekende namen op het gebied van gereedschap, maar ook als het gaat om bevestigingssystemen is het goed mogelijk om voor DeWalt en Fischer te kiezen. DeWalt en Fischer staan bekend om de gebruiksvriendelijke producten die het ook voor beginnende vakmannen goed mogelijk maken om zelf aan de slag te gaan. De prijs-kwaliteitverhouding van deze producten is daarnaast ook zeer goed. Je kunt met de betonschroeven er dan ook vanuit gaan dat je kiest voor goede en betaalbare schroeven. Dit is dan ook de belangrijkste reden dat dit Burghouwt’s keuze is voor de beste betonschroeven.

In 3 stappen naar de juiste betonschroeven

Wil je er zeker van zijn dat je de beste betonschroeven kiest voor jouw klus? Dan is het slim om de volgende 3 stappen aan te houden:

  • Klus: kijk eerst naar het materiaal waar je in gaat boren. Op deze manier is het makkelijk om te bepalen of je betonschroeven nodig hebt.
  • Vergelijken: er zijn verschillende soorten betonschroeven beschikbaar van diverse merken. Vergelijk niet alleen op prijs, maar ook op kwaliteit en toepassingsgebieden. Dit kan per betonschroef verschillen.
  • Maat: zorg ervoor dat je kiest voor een betonschroef met de juiste afmetingen, zodat je het juiste aantal schroeven gebruikt om een goede en stevige verbinding te creëren.