BASIC STEIGERAANHANGER ALTREX 3,6X1,8X1,85MTR

OmschrijvingSteigeraanhanger Basic
  • Breed en diep assortiment
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Concurrerende prijzen
  • Betalen op rekening voor bedrijven
Loading
Direct leverbaar!

Omschrijving

Details

Steigeraanhanger Basic
  • De Steigeraanhangers zijn goedgekeurd voor het gebruik van Altrex steigermateriaal door de Rijksdienst Wegverkeer (RDW) voor de Benelux of Europa.
  • Extra veiligheid door eenvoudig te bedienen dubbele borging
  • Voorzien van bevestigingsbeugels voor eenvoudig vastzetten van spanbanden.

Steigeraanhanger Basic. Veilig transport van je steigermateriaal
Veilig de weg op met je steigermateriaal. Met de Steigeraanhanger Basic weet je dat het goed zit. Door de dubbele borging en de bevestigingsbeugels voor de spanbanden is je steigermateriaal binnen no-time vastgezet. Of je nu over een smalle of brede rolsteiger beschikt. De Steigeraanhanger Basic brengt je snel en veilig naar je volgende klus.

Tot 12.20 meter platformhoogte
Met de Steigeraanhanger Basic vervoer je veilig steigermateriaal. Van Safe-Quick® rolsteigers tot 11.20 meter platformhoogte tot traditionele steigers tot maar liefst 12.20 meter platformhoogte.

Veilig transport
Door de dubbele borging en de bevestigingsbeugels voor de spanbanden is je steigermateriaal eenvoudig vast te zetten tot maximaal 750 kg.

RDW gekeurd
De Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW) heeft de steigeraanhanger goedgekeurd. Een B-rijbewijs is al voldoende om de aanhanger te gebruiken.
Kenmerken
Kenmerk Omschrijving
OmschrijvingSteigeraanhanger Basic

Advies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 07.30 - 17.00 uur. Bel met een van onze medewerkers of kom langs in een van onze vestigingen.

Vind uw Burghouwt-vestiging

klantenservice