Muurplaatanker

Het maakt niet uit welke klus je gaat uitvoeren: wanneer je gebruik maakt van de juiste producten en materialen weet je zeker dat de uitvoering een stuk makkelijker wordt. Het is dan ook de missie van Burghouwt om iedereen te voorzien van de juiste producten. Ook als je op zoek bent naar een goede muurplaatanker kun je hier terecht. Je bent verzekerd van goede kwaliteit en daarnaast profiteer je ook van eenvoudige bestelling en snelle levering. Ervaar zelf de voordelen bij Burghouwt en bestel hier jouw gereedschap en benodigde materialen voor iedere klus.

Lees meer

Wat is een muurplaatanker?

Een muurplaatanker is een hulpmiddel die je gebruikt voor het vastzetten van een muurplaat aan onderliggend metselwerk. De muurplaatanker is uitgerust met een centrische plaat waarmee het goed mogelijk is om een muur extra goed vast te zetten. Dit anker bestaat uit twee delen. Het gedeelte met de schroefdraad wordt door de muurplaat geboord en met een volgplaat en moerplaat vastgedraaid. De plaat wordt vervolgens in een lintvoeg van het onderliggende metselwerk vastgezet. Op deze manier ben je verzekerd van een sterke verankering van muurplaten.

Dit moet je weten over muurplaatankers

Muurplaatankers zijn handige hulpmiddelen die vooral voor extra zekerheid zorgen. Wanneer je aan de slag gaat met metselwerk is het slim om de muurplaat aan het metselwerk te verankeren: dit doe je met behulp van een muurplaatanker, welke verkrijgbaar is in meerdere uitvoeringen. Het is belangrijk om te weten dat je verschillende maten kunt aanschaffen: kijk daardoor goed naar het metselwerk waarmee je aan de slag gaat en bepaal op basis daarvan wat je nodig hebt. Een muurplaatanker is relatief eenvoudig te plaatsen: je krijgt er veel kwaliteit voor terug.

Burghouwt’s aanbod: ontdek je opties

Een muurplaatanker nodig? Bij Burghouwt ben je altijd verzekerd van een ruim aanbod en ontdek je wat jouw mogelijkheden zijn voor het aanschaffen van een muurplaatanker. De beste kwaliteit muurplaatankers zijn te vinden in dit assortiment: zo maak je gegarandeerd de beste keuze in jouw klus. Bestel gemakkelijk en snel een muurplaatanker online en ervaar de eenvoudige bevestiging zelf.